חדשות

כבוד למגזר: בנט שני בדירוג השרים אחרי ראש הממשלה

דרוג ערוץ הכנסת: בנט שני בדירוג השרים אחרי ראש הממשלה, שקד הראשונה בדירוג הח"כים. יו"ר האופוזיציה ח"כ יצחק (בוז'י) הרצוג (העבודה) שומר על מקומו במקום השני

כבוד למגזר: בנט שני בדירוג השרים אחרי ראש הממשלה
צילום: מצביעי הבית היהודי תומכים בבנט (פלאש90)

יו"ר הבית היהודי השר נפתלי בנט שדרג את מקומו בדירוג השרים של התכנית "המשחק המרכזי – הדירוג" בערוץ הכנסת. ראש הממשלה חוזר למקום הראשון עם ציון של 5.5 (מתוך 10 נקודות). למקום השני מבין חברי הממשלה, והראשון מבין השרים, מגיע לראשונה יו"ר הבית היהודי, השר נפתלי בנט, עם ציון של 5.4. השר בנט חולק את המקום השני עם שר הביטחון משה (בוגי) יעלון, שמודח מהמקום הראשון. במקום השלישי נמצא שר התקשורת, גלעד ארדן, עם ציון 5.2.

יש לציין כי בימים האחרונים הודיע השר בנט על שתי רפורמות חשובות ביוקר המחיה: שכר מינימום לעובדי הניקיון שהם עובדי קבלו, ואתמול הודיע על ביטול 80% של המכסות על יבוא מוצרי חלב לישראל.

התכנית "המשחק המרכזי" עם אטילה שומפלבי מציגה את תוצאות הדירוג לחודש פברואר. הדירוג הסופי כולל את נתוני סקר פאנלס פוליטיקס (הציבור), ניתוח ההופעות והאזכורים בתקשורת בישראל ("יפעת") וכן את הדירוג של צוות הפרשנים הפוליטיים הבכירים באולפן: תמי שינקמן, זאב קם ואריאל סנדלר.

לראש השלישייה המובילה של חברי הכנסת מתברגת יו"ר הוועדה לשוויון בנטל, ח"כ איילת שקד (הבית היהודי), בשקלול הסופי עם ציון של 5.9. יו"ר האופוזיציה ח"כ יצחק (בוז'י) הרצוג (העבודה) שומר על מקומו במקום השני עם ציון 5.4. המקום השלישי שייך לח"כ אורלי לוי אבקסיס (הליכוד ביתנו) עם ציון 4.8.

תגובות

5
5
שלומי
27.02.14

כמו שכתוב, לפני שבר , גאון!! תכף כבר שלא ישאר איפה לעלות תצפו לנפילה וההתרסקות כמו ביבי ולפידוס ואבבאבא של לפידוס ופורז ושאר מרעין בישין רחמנא ליצלן

4
דן
27.02.14

בנט ראש הממשלה הבא

3
שרון
27.02.14

תותח! בנט כוכב עולה! נושף בעורפו של ראש הממשלה ועוד יחליף אותו בבוא היום בעז"ה.