
יהדות
תמונת ארכיון: תמצית ההבדל שבין אריאל שרון לרחבעם זאבי
שניהם היו אלופים, שניהם אהבו את ארץ ישראל ושניהם המשיכו מהצבא אל הפוליטיקה. אבל אם צריך להצביע על הנקודה ששמרה על אהבת הארץ של גנדי לעומת שרון אפשר למצוא אותה בתמונת הארכיון הזו בה נראה גנדי מנצל הפסקה כדי להגיד תהלים ביחד עם הרב גורן כששרון מעדיף לחלום או להסתכל במשקפת
עמיחי רובין12.01.14
צילום: הרב גורן עם שרון וגנדי (באדיבות ארכיון צה"ל, צילום: במחנה)

תגובות
פרסמתם הבלים שמתאימים לחרדים. טוב הדבר שיהיו שניים מתפללים ושניים נלחמים. אם שרון היה מצטרף לרב גורן היה זאבי נוטל את המשקפת.
כל כך עלוב רדוד ומטומטם.. ול"ראיה": הטימטום של הבאת התמונה והכיתוב האומלל, כל כך נחות ואינפנטילי שלא שווה להתייחס, ובכל זאת בשביל הספורט הנה תמונה נוספת מאותו מעמד. http://www.archives.mod.gov.il/pages/Exhibitions/gandi/%D7%911%20-34-6505.jpg אגב, עמיחי רובין, מי שלא תהיה התמונות שלך מדגישות יותר מכל כמה אריק שרון מכוון לדעת עליון יותר ממשה רבינו : ויאמר ה' אל משה מה תצעק אלי דבר אל בני ישראל ויסעו" – למדנו שהיה משה עומד ומתפלל. אמר לו הקב"ה, לא עת עתה להאריך בתפלה, שישראל נתונין בצרה"... ושוב, הטימטום בהיתגלמותו.
לגנדי בן חזר בתשובה.ובני שרון אפילו כיפה לא -בלוויתו. יחי ההבדל ה"קטן"