רשת ההמבורגרים מקדונלד'ס מחרימה את אריאל.
העיתון 'כלכליסט' פרסם אתמול כי עמרי פדן, הזכיין הישראלי של מקדונלד'ס, סירב להצעה שקיבל לפתוח סניף של הרשת בקניון החדש המוקם בימים אלו באריאל על ידי רמי לוי וחברת הנדל"ן מגה אור.
במקדונלד'ס אישרו כי אין בכוונתם להיכנס לקניון, ומסרו כי הימנעותם מפעילות מעבר לקו הירוק "תמיד היתה המדיניות של הרשת".
צחי נחמיאס, בעל חברת הנדל"ן מגה אור המקימה את הקניון אמר לכלכליסט כי "עמדותיו הפוליטיות של פדן שהיה ממקימי שלום עכשיו ידועות זה שנים, אך מי שצפוי להיפגע מהן כעת הם תושבי אריאל והאזור".
● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן
בינתיים הודיעו חברי הכנסת של הבית היהודי כי הם מחרימים בתגובה את מקדונלד'ס. בזה אחר זה פרסמו חברי הכנסת של הבית היהודי הודעה בדף הפייסבוק שלהם בה נכתב "גם אני מחרים את מקדונלד'ס".
ראש המועצה האזורית שומרון גרשון מסיקה, קרא גם הוא בתגובה להחרים את מקדונלד'ס ברחבי הארץ. "צר לי שגורמים שאינם מכירים את יהודה ושומרון בוחרים להחרים 700 אלף תושבים המהווים 10% מתושבי מדינת ישראל".
תגובות
מקווה שאצליח לעמוד בכוונתי להחרים אותם עקב כתבה זו. אם כי זה לא מפתיע. שמעתי כבר מזמן שהם תומכים בארגוני טרור ותורמים כספים... עם ישראל חי
כל הכבוד למקדונלד'ס ולעמרי פדן. כן ירבו.
פתרון פשוט,להחרים את מקק דולנד.