פריימריז בליכוד:

תוצאות סופיות: ארדן במקום הראשון, חוטובלי בחוץ.

בתום ספירת הקולות עולה כי השר גלעד ארדן הוא המועמד שזכה במקום הראשון. מירי רגב, במקום ה - 4, הופכת לאישה הראשונה של הליכוד. פייגלין וחוטובלי במקומות לא ריאלים.

תוצאות סופיות: ארדן במקום הראשון, חוטובלי בחוץ.
צילום: (פלאש 90)

בתום ספירת קולות המצביעים בפריימריז של מפלגת הליכוד, ולאחר נדנדה שארכה לאורך כל היום, השר גלעד ארדן הוא המועמד שזכה במקום הראשון.

בנוסף לארדן, את החמישייה הראשונה מרכיבים יו"ר הכנסת, חבר הכנסת יולי אדלשטיין, שר התחבורה ישראל כץ, חברת הכנסת מירי רגב והשר סילבן שלום.

פנים חדשות – ישנות שמצטרפות לרשימה שייכות לשר לשעבר אבי דיכטר שהגיע למקום ה – 15, עם 900 קולות יותר מחברת הכנסת ציפי חוטובלי.

ראוי לציין כי עם המקומות השמורים לנציגי המחוזות והשריונים מיקומו הסופי של דיכטר הוא 20.

ציפי חוטובלי, שאי הגעתה למקום ריאלי ברשימה הוא סיפור בפני עצמו, נבחרה למקום ה-16 . אך כמו אצל דיכטר, לאחר השריונים ושיבוץ נציגי המחוזות היא תמוקם במקום ה-26, שעל פי הסקרים האחרונים נראה לא ריאלי.

גם חבר הכנסת, משה פייגלין, ככל הנראה לא יהיה בכנסת ה – 20 לאחר שהוצב במקום ה – 36 ברשימת הליכוד.

1. יו"ר התנועה – בנימין נתניהו 2. השר גלעד ארדן 3. יולי אדלשטיין 4. השר ישראל כץ 5. מירי רגב 6. השר סילבן שלום 7. השר משה (בוגי) יעלון 8. זאב אלקין 9. צחי הנגבי 10. דני דנון 11. שריון של יו"ר המפלגה. 12. השר יובל שטייניץ 13. יריב לוין 14. גילה גמליאל 15. אופיר אקוניס 16. דוד ביתן 17. חיים כץ 18. ג'קי לוי 19. מועמד מחוז דן 20. אבי דיכטר 21. נציג מחוז ירושלים 22. נציג מחוז נגב 23. שיריון של יו"ר התנועה. 24. שריון למגזר הלא-יהודי – איוב קרא 25. משוריין לאישה חדשה – נאווה בוקר. 26. ציפי חוטובלי.

תגובות

6
6
פ
01.01.15

נלחמה על הדרת נשים בערוצים חרדים-בחוץ איפה היו הנשים?

5
אלי
01.01.15

הוציאו את הדתיים החוצה. פייגלין חוטובלי וגבאי(מחוז י-ם) מאוד עצוב, הוציאו את הדתיים החוצה. חוטובלי ופייגלין, מאוד עצוב בשביל חוטובלי, אבל בניגוד לפייגלין שהיה ח"כ מאוד פעיל, היא באמת לא עשתה כלום בקדנציה האחרונה וגרמה לעצמה לצאת. גם יאיר גבאי הפסיד, על קולות בודדים במחוז ירושלים

4
תושב יו"ש
01.01.15

חוטובלי בחוץ יום חג לאבות גרושים ולילדיהם ציפי הזו היא לא מה שאתם חושבים- אך מאחר שזה אתר מכובד לא אכתוב מה שאני חושב עליה מעבר לעובדה שהיא פמיניסטית רדיקאלית אכזרית. היה לי קשה כי אני מזדהה עם עמדותיה המדיניות והבטחוניות והדרך שהיא מבטאת אותן. אבל הילדים חשובים הרבה יותר והאבות הנכתשים בסבל נוראי חשובים יותר.