צפו: אנשי חמאס מונעים במכות אספקה הומניטרית
בזמן שהאספקה ההומניטרית מיועדת לתושבי עזה שהוגלו מבתיהם, פעילי חמאס גונבים את כל המזון ומונעים באלימות מהתושבים לקחת את הציוד

אנשי חמאס בעזה (צילום:Nasser Ishtayeh/Flash90)
אספקה הומניטרית לתושבים? תחשבו שוב. בתיעוד חדש שחושף דובר צה"ל בערבית, אביחי אדרעי, נראים פעילי חמאס מונעים אספקה הומניטרית מתושבי עזה באגרופים ובאלות.
בציוץ שהעלה לטוויטר כתב "תמונות חדשות שאנו חושפים היום מוכיחות את הפער בין אנשי חמאס לתושבי רצועת עזה, כאשר אנשי חמאס הכו אזרחים עזתים בשכונת שוג'עייה ובזזו שקיות של אספקה הומניטרית שהוכנסו לרצועה".
"בסרטונים שצולמו על ידי צה"ל מופיעים אנשי חמאס שלוקחים ציוד מאזרחים, מעמיסים אותו על מכונית חמאס, מכים אזרחים ואז מסיעים את מכוניותיהם למקום הידוע כקשור לתנועה. ארגון הטרור חמאס מונע מתושבי עזה מזון וציוד ומעביר אותם לאנשיו וצרכי הטרור. למנהיגי חמאס לא אכפת מתושבי עזה ומסבלם. חמאס הוא האויב של העם בעזה".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
3 תגובות - 3 דיונים
מיין לפי
1
חמס מת מרעב...
ירוחם | 10-12-2023 19:23
חמס מת מרעב למה לא מעלים מלתים בנתיב
האוכל ומחסלים את החמס
2
איפה כל הצבועים מהאו"ם ומהשמאל?
אנדר וויגין | 11-12-2023 18:30
שותקים פתאום כמו דגים אילמים! אילו ישראל הייתה מונעת [ ובצדק ] מעבר מזון היו צועקים כמו מטורפים! פתאום הם נזכרים לשתוק? צבועים!
3
יופי טופי שתעדתם...
ישראל | 15-12-2023 8:36
יופי טופי שתעדתם אותם ,ואחרי זה מדוע לא חיסלתם אותם מייד