אחרי הפסטיגל: מופעי חנוכה נוספים מתבטלים - סרוגים

אחרי הפסטיגל: מופעי חנוכה נוספים מתבטלים

אחרי שמופע הפסטיגל בוטל בעקבות המלחמה והמצב הבטחוני בארץ, גם מופעי ה-NEXT והצגת "בת הים הקטנה" מבוטלים ונדחים לתאריך לא ידוע

רינת קרמר יבלינוביץ, חדשות סרוגים
אחרי הפסטיגל: מופעי חנוכה נוספים מתבטלים
  (צילום: אוליביה פיטוסי/ פלאש 90)

בשבוע שעבר הודיעה הפקת הפסטיגל כי המופע שהיה עתיד להתקיים בחנוכה מבוטל בעקבות המצב הבטחוני בארץ. כעת גם מופעים נוספים שהיו אמורים להתקיים בחג האורים לא יתקיימו.

עומר אדם, טונה, חנן בן ארי, אודיה, יסמין מועלם, שירי מימון ומשה פרץ היו אמורים להתאחד יחד על במה אחת במופעי ה- NEXT, שהיו גם הם אמורים להתקיים במהלך חג החנוכה אך בעקבות המצב לא יתקיימו במועדם. מההפקה נמסר: "לצערנו עקב המצב הבטחוני הופעות NEXT ידחו למועד אחר והודעה מסודרת על כך תישלח לרוכשי הכרטיסים מיד כשיהיו פרטים נוספים".

עוד באותו נושא

יובל המבולבל בסרטון מצמרר למען הילדים החטופים | צפו

על פי פרסום של רן בוקר, בהפקה עומלים לקיים את המופעים באזור פברואר- מרץ בהיכל מנורה בתל אביב. הכרטיסים המקוריים יהיו תקפים למועדים החדשים כאשר יפורסמו, אך ביכולתם של הרוכשים לבטלם.

גם הפקת המופע "בת הים הקטנה" בכיכובם של מאיה קיי, טל מורד מאיה בוסקילה הודיעה באופן רשמי על הקפאה. בהודעה שנמסרה למשתתפים נכתב כך: "יוצרים, צוות הפקה ושחקנים יקרים, בצער, אנחנו נאלצים להודיע כי הפקת ״בת הים הקטנה״ המיועדת לעלות בעוד כחודש מוקפאת בשלב הזה ולא תמשיך את תהליך ההפקה. הימים הם ימים כואבים ולא פשוטים, ומסתמן כי כל אירועי חנוכה מבוטלים. ליבנו עם המשפחות ואנחנו מקווים ומתפללים לימים שקטים, רגועים וטובים בהם נוכל לחזור לעשייה ובתקווה להשיב גם את הפרויקט הזה לחיים".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו