אמא של עמית בן יגאל מצטרפת לפוליטיקה
הפעילה החברתית נאווה רביבו, אמו של לוחם גולני עמית בן יגאל ז"ל, מצטרפת לפוליטיקה ותתמודד בבחירות הקרובות על מקום במועצת העיר רמת גן

נאוה רביבו, אימו של לוחם סיירת גולני עמית בן יגאל ז"ל, מצטרפת לפוליטיקה, ותתמודד בבחירות הקרובות שייערכו בסוף השנה. רביבו תרוץ ברשימת "רמת גן שלנו" בראשות המועמד לראשות העיר ליעד אילני.
רביבו הסבירה את ההחלטה להיכנס לפוליטיקה ואמרה: "הפעילויות החברתיות הרבות עם אנשים נפלאים מכל המדינה ומרמת-גן, והימים הקשים שעוברים על העם שלנו, הביאו אותי להחלטה לפעול בזירה המשפיעה של הפוליטיקה לקירוב לבבות ולאחדות".
"המחשבה להשפיע כאן בעיר בה אני גרה משך שנים ארוכות, התמזגה לאדם הנכון לקידום המטרות שלי והאדם הראוי לראשות העיר רמת-גן. בכוונתי לפעול בתחומי הקהילה, החינוך והשירותים החברתיים".
ליעד אילני אמר: "בימים כה קשים של פילוג ושיסוי אח באחיו במדינה וגם אצלנו ברמת-גן, נאוה היא סמל בשביל כולם. החיבור שלה אליי ולדרך שלנו יסייע לקדם את האחדות, חיזוק הקשר וקירוב הלבבות בין הקהילות השונות ברמת-גן. מעבר לכך, בעידן בו נשים עדיין לא מכהנות בתפקידים משמעותיים בפוליטיקה, אני רואה בהצטרפותה של נאוה השראה לנשים נוספות להצטרף למערכת ולהשפיע".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו