מירי מסיקה ממשיכה להסתבך
מחאה נוספת נגד הזמרת מירי מסיקה: אחרי שראש עיריית טירת הכרמל סירב לבטל את הופעתה ביום העצמאות, תושבי נהריה וקריית מוצקין פנו בדרישה דומה לעירייה

אחרי שתושבי טירת הכרמל דרשו מהעירייה לבטל את הופעתה הצפויה של מירי מסיקה ביום העצמאות – דרישה שנדחתה על ידי העירייה – כעת מצטרפים למחאה גם תושבי קריית מוצקין ונהריה שפתחו במחאה דומה ודורשים לבטל את ההופעה.
התושבים הבהירו כי אם בקשתם לא תיענה בחיוב, הם לא מתכוונים לשתוק והם מתכננים מחאה נרחבת נגד מסיקה כדי לגרום לה לרדת מהבמה.
"אנחנו אוהבים את מירי, אבל ברגע שהיא בוחרת ללכת נגדנו, אין סיבה שתבוא להופיע אצלנו", סיפר אחד התושבים לאתר 'מאקו'.
לדבריו: "אנחנו לא נקלל, אנחנו לא נשפיל, אבל כן נבוא להופעה עם שלטים שקוראים לה לרדת מהבמה, מעדיפים שלא תבוא", סיפר תושב אחר.
תושבת נוספת סיפרה: "פתחנו קבוצת וואטסאפ שאליה מצטרפים כל מי שלא רוצה שהיא תופיע בעיר, ויש הרבה כאלה. כואב לפגוע לה בפרנסה, אבל עוד יותר כואב שהיא בחרה להתייחס לצד אחד כאילו הוא פחות טוב".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו