מעיין אדם משתפת: "ואז את צורחת ובוכה" - סרוגים

מעיין אדם משתפת: "ואז את צורחת ובוכה"

אשת התקשורת מעיין אדם, שהפכה לאמא בחודש האחרון, שיתפה בשבוע שעבר תובנות של אמהות טרייה. היום היא חושפת על הכאב שחוותה לאחר שבתה נולדה עם לשון קשורה

רינת קרמר יבלינוביץ, חדשות סרוגים
מעיין אדם משתפת: "ואז את צורחת ובוכה"
  מעיין אדם (צילום: אור גפן)

מעיין אדם ילדה את בתה הראשונה בחודש האחרון, והבוקר היא משתפת על הכאבים שהיא חוותה לאחר הלידה.

בסטורי שהיא העלתה היא כותבת שלאחר הלידה יש צורך לבדוק האם לתינוק יש לשון קשורה, מצב מולד בו חלקה התחתון של הלשון קשורה בצורה לא תקינה לרצפת חלל הפה. "תבור נולדה עם לשון קשורה דרגה 1" היא כותבת "כלומר מאוד מתקשה לינוק. והם עלו על זה אחרי שלושה ימים רק".

כאשר יש לשון קשורה נאלצים לעשות הליך רפואי שנקרא התרת לשון "ואז את צורחת ובוכה בצד כי חותכים לה החיבור שמתחת ללשון" היא משתפת בכאביה "אבל הבייבי לא ירגיש כלום כי העצבים מפותחים. לא בכתה ולא כאב לה".

עוד באותו נושא

מעיין אדם חושפת את השם של בתה: "המקום שבו נקבע גורלך"


18

כזכור, מעיין אדם שיתפה בשבוע האחרון 5 תובנות משבועיים של אימהות: "לפחד. למות מפחד. להתמודד עם חרדות ומחשבות שאת לא מסוגלת להגיד בקול רם לאף אחד, תרחישים מבעיתים. גם אם פעם היית בן אדם שלא מפחד מכלום.

להקשיב. להקשיב לדברים שלא הקשבת להם קודם. לנשימות בלילה, לסוגים שונים של בכי, לגרעפס ונפיחה. להשתיק הכל ולהקשיב רק למוזיקה שיצרת, פס קול חייך מעתה להתאפק".

אדם המשיכה לשתף בתובנות וכתבה: "להתאפק לשירותים, להתאפק עם הקפה והמקלחת, להתאפק לא לבכות, להוציא מהפה את צמד המילים "אמא פה" ולהרגיש זרמים בכל הגוף. לאהוב. מסתבר שעד היום לא ידעתי מה זה".

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
4 תגובות - 4 דיונים מיין לפי
1
כאילו שיש רק...
רחל | 19-04-2023 14:02
כאילו שיש רק את מעיין אדם בארץ למה כל דבר צריך.לפרסם לא מעניינת בכלל נמאס לשמוע על הבחורה הזאת
2
אפשר לחשוב שהיא...
אני | 19-04-2023 16:16
אפשר לחשוב שהיא מעניינת את מישהו. היא האימא היחידה בעולם עברנו הכל היא לא יחודית אימהות ל10 ילדים יותר מעניינות מספיק כבר די.
3
דיי להתלונן!! אנשים...
נעמי | 19-04-2023 16:57
דיי להתלונן!! אנשים עוברים הרבה יותר ממה שעברה. הפכה למעיקה
4
דיי כבר אפשר...
ששון לאה | 19-04-2023 17:10
דיי כבר אפשר לחשוב .מה יולדים אנשים בן או בת לא מטוס.תודי לאל הכל בסדר ותשתקי קצת