"כפר מרצחים צריך להימחק": יועץ התקשורת מצטט את הרב דרוקמן - סרוגים

"כפר מרצחים צריך להימחק": יועץ התקשורת מצטט את הרב דרוקמן

יועץ התקשורת של חברת הכנסת מעוצמה יהודית, אלישע ירד, "לא חוזר בי מהאמירה הברורה: את הכפר חווארה צריך למחוק". הציוץ מגיע לאחר ציוץ קודם שעורר סערה שגם בו נכתב שאת הכפר חווארה צריך למחוק.

אביר מור, חדשות סרוגים
"כפר מרצחים צריך להימחק": יועץ התקשורת מצטט את הרב דרוקמן
  (צילום: Erik Marmor/Flash90)

אלישע ירד, יועץ התקשורת של חברת הכנסת לימור סון הר מלך לא מתנצל על אמירותיו: "למחוק את חווארה – עכשיו. בלי להתנצל ובלי לגמגם, כל עוד שלא נפנים את זה נמשיך להירצח ברחובות".

עוד באותו נושא

נתניהו: "מי שמנסה לפגוע באזרחי ישראל, דמו בראשו"

יועץ התקשורת לא חוזר בו מהאמירה שעוררה סערה ובציוץ נוסף שהעלה היום הוסיף: "לא חוזר בי מהאמירה הברורה: את הכפר חווארה צריך למחוק. אני גאה לצעוד בעקבותיהם של הרב דרוקמן וחנן פורת, שבעקבות רצח תרצה פורת הי"ד בכפר ביתא הכריזו בלי להתנצל – את ביתא צריך למחוק. כך מתנהלת מדינה חפצת חיים. אילו כך היתה עושה המדינה אחרי הפיגוע הראשון היתה נוצרת הרתעה ברורה וחדה". ירד הוסיף לפוסט הטוויטר שפרסם את תמונתו של הרב דרוקמן וציין כי גם הרב טען בעבר כי כפר שיוצאים ממנו מרצחים צריך להימחק.

עוד באותו נושא

חמאס מברך על הפיגוע: "תגובה טבעית לפשעים"

ירד, שמדברר בין היתר גם את נוער הגבעות הצליח לעורר סערה כאשר צייץ שאת הכפר חווארה, בו גם היה נמצא בזמן הפרעות, צריך למחוק. ירד שמגדיר את עצמו כ"נער גבעות בהווה ובעתיד" הוא יועץ התקשורת של חברת הכנסת לימור סון הר מלך, חברת כנסת מטעם מפלגת עוצמה יהודית.

חברת הכנסת ליאור סון הר-מלך(צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

לאור המאורעות האחרונים בכפר חווארה שכללו שני פיגועים שביצעו תושבי הכפר ולאחר הפרעות שהתקיימו בכפר מצד תושבי האזור היהודים הגיבה הר מלך: "אלו אולי מילים חריפות, אך אין מנוס מלאמרם: חייהם של תושבי יהודה ושומרון, בדגש על גזרת גב ההר וחווארה, ממשיכים להיות מופקרים – גם תחת ממשלתנו הנוכחית. אם המדיניות פה לא תשתנה בדחיפות ותאמץ קו תקיף ועוצמתי הרבה יותר, הפיגוע הבא הוא רק עניין של זמן".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
3 תגובות - 3 דיונים מיין לפי
1
הייתי מוחק אותך...
משה | 21-03-2023 14:34
הייתי מוחק אותך ואת כל נערי הגבעות רוצים נדלן חינם גם על חשבון נרצחים שכנים או מהמשפחה שווה אדמה בחינם לחיי אדם טיפשים ורעים
2
סוג של אמירות...
רפורמה | 21-03-2023 16:03
סוג של אמירות מזעזעות שמשרקים לידי אויבינו ונותן להם תחמושת לנגח אותנו הממשלה הזאת עוד לא תרמה להתיישבות ולא משרתת את אזרתי המדינה בכלום אך דבר אחד אי אפשר לקחת ממנה: היא מספקת לאויבינו מתנות שלא חלמו עליה אנו עלולים לשלם על זה מחיר מאד כבד חלילה
3
הזנב מקשקש בכלב
ישראל | 21-03-2023 23:07
אכלנו אותה חבורה של קיצונים ללא כל תחושת אחריות שופכת שמן למדורה שכל אין -