פוטין מגיב לביידן: "בלתי נסלח"
הנשיא הרוסי והאוקראיני פתחו בהתנצחות מילולית כאשר ביידן טען כי פוטין הוא פושע מלחמה, ובתשובה פוטין אמר כי "עשרות אלפי בני אדם" מתו מהפצצות האמריקאיות

נשיא רוסיה ולדימיר פוטין מגיב בחריפות למתקפה המילולית של ביידן עליו אתמול, ומגדיר את דבריו כ"בלתי נסלחים".
כזכור, הלילה הגדיר ביידן את פוטין כ"פושע מלחמה" בעקבות הפלישה הרוסית לאוקראינה. בתגובה אמר דוברו של פוטין, דמיטרי פסקוב כשעה מאוחר יותר, כי "מדובר ברטוריקה בלתי מתקבלת על הדעת ובלתי נסלחת מצד מנהיג של מדינה שעשרות אלפי בני אדם מתו מההפצצות שלה".
בתוך כך, במהלך הלילה נאם פוטין ותקף את הרוסים שאינם תומכים במלחמה: "רוסים תמיד יוכלו להבדיל בין פטריוטים אמיתיים לחלאות ובוגדים ויצליחו להקיא אותם החוצה מהחברה".
פוטין האשים את המערב כי יצגר גיס חמישי של בוגדים רוסים שיצרו חוסר סדר אזרחי. הוא טען כי למערב יש רק מטרה אחת "להרוס את רוסיה."
על רקע ההתנצחות בין ביידן לפוטין הודיע הנשיא האמריקאי בכי יעניק חבילת סיוע חסרת תקדים לאוקראינה בשוויה של כ-800 מיליון דולר. בין היתר, יספקו האמריקאים מל"טים וציוד צבאי נוסף.
בתוך כך, הלחימה נמשכת, הבוקר נהרג לפחות אדם אחד מתקיפת טיל על בניין מגורים בבירה האוקראינית קייב.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו