מתכון לדג מושט מטוגן: ארוחת הצהריים הבאה שלכם תכלול דג מושט טרי מטוגן ברוטב שום ויין. שירן שלו מסבירה איך עושים זאת נכון

מתכון לדג מושט מטוגן

לדגים:

4 דגי מושט- נקיים

כוס קמח

מלח

שמן לטיגון

לרוטב:

5 שיני שום קלופות

3 כפות פירורי לחם

מעט פטרוזיליה קצוצה

מלח פלפל

3 אגוזי מלך טחונים דק – לקישוט

½ כוס שמן זית

אופן הכנת דג מושט מטוגן ברוטב שום ויין:

בקערה שטוחה מתבלים את הקמח במעט מלח ומערבבים.

מכינים את הרוטב: מעבירים למעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב למעט שמן הזית. מפעילים את המכשיר ושופכים לאט את השמן.

מקמחים את הדג ומטגנים במחבת כבדה עד להזהבה.

יוצקים את הרוטב על הדג ומקשטים באגוזי מלך טחונים