אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

סורגים שבת: מתכון פשוט לפרגיות שתמיד מצליחות

כשמתחשק ללכת על בטוח בלי סיבוכים ומצרכים מוזרים, פרגיות במרינדת דבש, שום ולימון ליים- הוא לגמרי המתכון בשבילכם! טעים, פשוט ותמיד עובד

סורגים שבת: מתכון פשוט לפרגיות שתמיד מצליחות
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לפרגיות במרינדת ליים ודבש

כשמתחשק ללכת על בטוח בלי סיבוכים ומצרכים מוזרים, פרגיות במרינדת דבש, שום ולימון ליים- הוא לגמרי המתכון בשבילכם! טעים, פשוט ותמיד עובד.

מצרכים: 

4-8 נתחי פרגיות
1/4 כוס רוטב סויה
1/3 כוס דבש
3-4 שיני שום כתושות
1/2 כוס מים
1 כף מיץ לימון ליים (אפשר גם לימון רגיל)
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת גדולה, מתבלים במלח את הפרגיות משני הצדדים ומשחימים אותם במחבת במשך 7-10 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה.

2. בכלי קטן, מערבבים היטב את רוטב הסויה, הדבש, השום, מים ומיץ הלימון ויוצקים על הפרגיות במחבת.

3. בעזרת כף, יוצקים מהרוטב על הפרגיות כדי לזגג אותם, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם והפרגיות מבושלות. לחימום מאוחר יותר, מומלץ להעביר את הפרגיות לתבנית עם הרוטב ולכסות

שבת שלום!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
30 דקות נתחי פרגית במחבת ויש לכם אבנים
ינון | 07-12-2019 8:25
על גבול הפחמים