"לא רואה אפשרות אחרת מלבד ריצה משותפת"
יו"ר הבית היהודי מבהיר כי הוא לא רואה אפשרות אחרת מלבד ריצה משותפת עם האיחוד הלאומי וקורא לנתניהו לצרף אליו את עוצמה יהודית. וגם: איזה תיק הוא ירצה לקבל בממשלה הבאה?

יו"ר הבית היהודי, הרב רפי פרץ, אומר היום (שלישי) כי המשא ומתן בין מפלגתו למפלגת 'האיחוד הלאומי' מתקדם בקצב טוב וכי הוא לא רואה אפשרות אחרת חוץ מלרוץ ביחד.
ביומו השני של 'כנס ירושלים' אמר הרב פרץ: "המשא ומתן מתקדם טוב, לא יכול להיות משהו אחר חוץ מהאיחוד".
על הפשרות לאיחוד גם עם 'עוצמה יהודית': יש מרחק גדול, אבל השעה קוראת לנו להתאחד. נבדוק את הדברים האלו. קודם כל שנחבור ביחד עם האיחוד הלאומי. מתי זה קורה? הכי מהר שאפשר".
המראיין עמית סגל אמר לרב פרץ: "נתניהו מתקשר אליך ולוחץ שתתאחדו". פרץ עצמו השיב: "הוא יכול לחבר אותם אליו, אין לנו שום בעיה עם זה. אני ממוקד בחבירה לאיחוד הלאומי ואחר כך נפתח את השורות".
"אנחנו נלך עם המסר של הבית היהודי כשפנינו אל העם עם כבוד למדינת וכבוד לצה"ל וזה לא אומר שאנחנו מסכימים על הכל. אפשר להתווכח אבל בבית היהודי אין גדר מפרידה. אין גדר מפרידה"
הרב פרץ התייחס גם לתפקיד אותו הוא חושב שהבית היהודי צריכה להחזיק בממשלה הבאה ואמר כי הוא ירצה לקבל את תיק החינוך: "במשך עשרות שנותיי כראש מכינה שלחתי תלמידים לצבא, לתקשורת, למדע ולתורה, ואני חושב שיכולה להיות לי תרומה מיוחדת כשר חינוך"