כתב חדשות 12 אילן לוקאץ', התייחס אמש (מוצ"ש) לסערה סביב הסטנדאפיסט מיקי גבע, לאחר שתיעוד מהשתתפותו בליכודיאדה באילת, שבר את הרשת.
תחילה נזכיר כי בסרטון המדובר, ניתן היה לראות את אחד ממנחי האירוע מודיע על נפילת חייל בלבנון, וחיד לאחר מכן מזמין את גבע להופעתו.
בדבריו כתב לוקאץ': "שלום לסטנדאפיסט מיקי גבע. אני חושב שהגיע הזמן שתסביר מה עבר לך בראש בשניות שבין "אני רוצה לבשר על נפילת חייל, ליאם בן חמו מהרצליה" לבין "תנו כפיים תעשו שמח, יש פה אתיופים כאן בליכודיאדה?"
ובבקשה אל תנסה את "לא שמעתי שהיא אמרה את זה", כי אני לא אאמין לך".
ברשת חלק מן המגיבים בחרו לצדד בגבע, לטעון כי הוא רק עשה את הופעתו ולתקוף דווקא את לוקאץ' על השתלחותו: "תעזוב אותו בזקט, הוא בכך הכל עשה את העבודה שלו", כתבו המגיבים.
תגובות
אין מישהו שיוצא נקי מהאירוע הביזארי שהיה בליכודיאדה. אבל, מיקי גבע ומנחת האירוע אינם בראש הרשימה. מי שאחראי, יותר מהם, לדבר הזה הוא אותו פעיל ליכוד מנותק שהורה למנחת האירוע "לבשר" על נפילת החייל ומייד להזמין את הסטנדאפיסט לבמה.