60 מטוסי קרב תקפו 20 מטרות צבאיות ברחבי איראן - סרוגים

60 מטוסי קרב תקפו 20 מטרות צבאיות ברחבי איראן

יותר מ-20 מטרות צבאיות הותקפו באמצעות 60 מטוסי קרב: צה״ל השלים גל תקיפות נוסף במרחב טהראן לעבר אתרים של פרוייקט הנשק הגרעיני ואתרים לייצור טילים של המשטר האיראני

חדשות סרוגים
60 מטוסי קרב תקפו 20 מטרות צבאיות ברחבי איראן
  (צילום: עופר צידון/פלאש90)

מבצע עם כלביא היום השישי. 60 מטוסי קרב של חיל האוויר, השלימו בשעות האחרונות גל תקיפות של יותר מ-20 מטרות צבאיות בטהראן.

בהודעת דובר צה"ל נמסר כי "במסגרת המאמץ הנרחב לפגיעה בפרויקט הנשק הגרעיני האיראני, מטוסי הקרב תקפו אתרים לייצור אמצעי לחימה, אתרים לייצור צנטריפוגות וכן אתרי מחקר ופיתוח של פרויקט הנשק הגרעיני של המשטר האיראני.

אתרים אלו נועדו לאפשר למשטר האיראני להרחיב את היקף וקצב העשרת האורניום שלו לטובת נשק גרעיני. המשטר האיראני מעשיר אורניום הרבה מעבר לכמות הנדרשת לשימוש אזרחי, בדגש על העשרה לרמות גבוהות".

תדלוק מטוסי קרב במהלך התקיפות באיראן (דובר צה"ל)
עוד באותו נושא

האיראנים ירו לראשונה טיל דו שלבי ארוך טווח


39

בצה"ל אומרים כי אגף המודיעין בנה בנק של מטרות וכעת הותקפו גם מפעלים המייצרים חומרי גלם ורכיבים להרכבת טילים, וכן אתרים לייצור מערכות הגנה אוויריות.

במפעלים אלו מיוצרים טילים אותם משגר המשטר האיראני לעבר מדינת ישראל.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE

עכשיו בשידור חי i24: נתניהו בוושינגטון; עסקת חטופים על הפרק

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
כל טרור עולמי...
גדליה | 19-06-2025 8:42
כל טרור עולמי נגד יהודים ממומן על ידי בתי זיקוק נפט של איראן. אם לא ימוטט כל הבתי זיקוק האלה , הכסף ילך לטרור נגד מדינת ישראל. ניצחון על טרור- למוטט כל בסיס שלו במדינת איראן. דם יהודי שווה הרבה מאד כסף . הגיע זמן למוטט זה וכמה שיותר מוקדם יותר טוב , וזה יחסוך לנו אבדות בנפש, ויקרב לנו ניצחון על אבי אבות הטרור - איראן !!!