פיקוד העורף באזהרה חמורה: "יותר מסוכן מעוטף עזה" - סרוגים

פיקוד העורף באזהרה חמורה: "יותר מסוכן מעוטף עזה"

אלוף פיקוד העורף רפי מילוא, אמר לראשי הרשויות בעוטף עזה כי "בבת חפר יש יותר סיכון מאשר ביישובי העוטף"

חדשות סרוגים
פיקוד העורף באזהרה חמורה: "יותר מסוכן מעוטף עזה"
  נאסר איתשיהו/פלאש90

אלוף פיקוד העורף, רפי מילוא, נפגש עם ראשי הרשויות בעוטף עזה, לדיון על חזרת התושבים לבתיהם, וטען: "בבת חפר יש יותר סיכון מאשר ביישובי העוטף". כך פורסם בחדשות 12.

בשיחה שנערכה נכח גם שר הביטחון ישראל כ"ץ, ולאחריה הוסכם כי חוף זיקים לא ייפתח עד אשר "האזור יהיה שקט. בת חפר לא מוגדר ליבה קדמית. הוא נמצא על טולכרם. אם הייתם שואלים אותי איפה האיום היום הרבה יותר גדול – בת חפר איום הרבה יותר גדול", אמר מילוא.

ראש המועצה האזורית עמק חפר, גלית שאול, ביקשה הבהרות מיידיות מהאלוף מילוא. מדוברות המועצה נמסר כי המועצה נמצאת בקשר רציף עם כוחות הצבא והביטחון, הפועלים באזור באופן שוטף ואגרסיבי בחודשים האחרונים.

עוד באותו נושא

הבכיר באזהרה חמורה: "חמאס בצעד מדאיג בעזה"


6

בבת חפר עצמה פועלות כיתת כוננות מאומנת וחמ"ל פעיל, ובנוסף, המועצה הוסיפה אמצעי ביטחון והגנה בעקבות דרישותיה. "דברי האלוף הם תמרור אזהרה: חייבים לספק עוד ביטחון ותקציבים משמעותיים לביטחון בבת חפר, ובכלל יישובי קו התפר", נמסר מהמועצה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE

עכשיו בשידור חי i24 : ארה\"ב תקפה את מתקני הגרעין באיראן

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
11 תגובות - 7 דיונים מיין לפי
1
בת חפר כדוגמה...
שרית | 11-06-2025 8:43
בת חפר כדוגמה כי היא צמודה ממש לגדר. אבל גם עפולה, כפר סבא, ראש העין בסיכון מהשכנים. ויש מי שעדין רוצה לתת להם מדינה , שיוכלו לירות בנחת על נתבג
2
תמיד יש והיו...
אבי | 11-06-2025 16:29
תמיד יש והיו התראות השאלה היא האם ממשלת האסון והחורבן עושים משהו כמו ב 7 לאוקטובר כמה התראות היו מכל מני גורמים והדיקטטור בא בכל מני תירוצים מטופשים כמו החמאס מורתע זה תרגיל תמיד מכר לוקשים ואשליות אשכרה מאמין בחרטות שלו והתרגיל הזה עלה לנו ביוקר מהרגיל הזה. יצא ה 7 לאוקטובר ממשלת כשלון ואחר כך בא בכל מני תירוצים "לא ידע" "לא אמרו" חארטה כמה התריאו. והוא כלום ועוד במקום להודות ולקבל אחריות מאשים אחרים בכשלונות שלו ומפטר אנשים בכדיי לכסות ולהצדיק את המחדלים שלו. כמה התראות יש והיו ופה כלום.
ועוד טמבל…, ...
חני | 15-06-2025 15:20
ועוד טמבל…,
ממשלת האסון והחורבן...
תמרי | 13-06-2025 13:40
ממשלת האסון והחורבן תקרא לאבא שלך ולמשפחה שלך
3
השמאל רצה עסקאות...
איוש היא ה7/10 הבא | 14-06-2025 12:32
השמאל רצה עסקאות לשחרור חטופים וקיבל את כל החמאס היישר מהסורגים ישר לחצר האחורית!! וזה רק עיניין של זמן יהיה מעניין לראות איך השמאלנים ילחמו על היהודים באיוש, האם יהיו הפגנות להחזרת חטופים? כמו שאני מכירה את השמאל הם יגידו ליהודים באיוש ״מגיע לכם אתם כובשים״. המשאל הם לא אחים שלנו הם האוייב מבפנים! ראו דוגמא המגיב לכתבה - אבי
4
נחקרתי על שהתלוננתי...
נחקרתי שפירסמתי בקבוצות | 17-06-2025 1:05
נחקרתי על שהתלוננתי שיש מנהרות במרחק 200 מטר מהעיר כפר סבא. ועכשיו שכבר יש לי אפילו תיק על הפרעה לסדר הציבורי אני ממילא מסומן כמשןגע שעושה רעש... אני ממליץ לכם לזכור אני אותו אחד שהתלוננתי 10 שנים על רעשים בחשד למנהרה באזור העיר שלומי... ובזכותי צהל נכנס ללבנון. תחליטו תושבי כפר סבא אם תאמינו לרשויות ???
5
מוכן לבוא להתנדב...
אולג בלאט | 17-06-2025 8:39
מוכן לבוא להתנדב בתור צלף. בחינם !!!! כל זבוב שיעבור שם יבקש רשות ממני לעוף שם . נראה מי יעבור שם אצלי . וזה בדוק !!!
6
יותר קל להעיף...
המציאות כואבת | 17-06-2025 10:12
יותר קל להעיף את השכנים הטרוריסטים משם , להרחיק אותם קילומטרים והכי טוב להרחיק אותם מהארץ בכלל.
7
אסור לעצור מחבלים...
יהודי | 17-06-2025 12:03
אסור לעצור מחבלים שבאים לבצע רצח ביהודים צריך חובה ווידוא בחיסולם