גבעת המטוס בירושלים – שכונת העתיד כבר בבנייה
מבזק , תוכן שיווקי

גבעת המטוס בירושלים – שכונת העתיד כבר בבנייה

אחרי שנים ארוכות בהן לא החלו להבנות שכונות חדשות בעיר, החברות רם אדרת וסלעית מקימות פרויקט המתפרס על פני שלושה מתחמי מגורים בשכונת גבעת המטוס בירושלים. השכונה משלבת חווית מגורים יוקרתיים עם תשתיות ציבוריות מתקדמות, חיי קהילה עשירים ונוף עוצר נשימה (נדל"ן)

סרוגים בשיתוף רם אדרת
גבעת המטוס בירושלים – שכונת העתיד כבר בבנייה
  צילום: יח"צ

ירושלים היא העיר עם האוכלוסייה הגדולה בישראל והיא מרכזת ביקושים גבוהים מאוד לדירות מגורים. מזה שלושה עשורים לא החלו להבנות בעיר שכונות חדשות וגדולות וההיצע המרכזי של דירות למכירה התרכז בפרויקטים חדשים בשכונות קיימות ובפרויקטים של התחדשות עירונית בשכונות הוותיקות. שכונת "גבעת המטוס" החדשה מייצרת הזדמנות נדירה לאיכות חיים מודרנית בירושלים בשכונה חדשה המעלה על נס ערכים של קהילתיות ושורשיות על מנת לאפשר לתושביה חווית מגורים ישראלית, ציונית ומודרנית.

שכונת גבעת המטוס צפויה לכלול למעלה מ – 2500 דירות חדשות לצד שטחי מסחר, תעסוקה ומבני ציבור וחינוך, בתי כנסת ומקוואות. השכונה נבנית על פי תכנון קפדני ומתקדם, הכולל שטחים ירוקים רבים, פארקים, מרכזים קהילתיים, מוסדות חינוך ובריאות, אזורי מסחר ושירותים ציבוריים. השכונה אינה כוללת מגדלים, אלא בנייה מדורגת המתמזגת בהרמוניה עם הנוף הירושלמי. בגבעת המטוס קיימים מספר אתרים ארכיאולוגים עבורם קיימת תוכנית שימור ייעודית, שיתרמו לאופייה הייחודי של השכונה.

חברות הנדל"ן המובילות "רם אדרת" ו"סלעית" בונות בשכונה את פרויקט "אדרת ירושלים", מדובר בפרויקט הראשון שבנייתו החלה בשכונה והוא כולל שלושה מתחמי מגורים במיקומים הטובים בשכונה החדשה כאשר לכל אחד מהם אופי ייחודי, תכנון קפדני ובניינים בגבהים שונים עד 9 קומות. סה"כ ייבנו 12 בניינים עם 342 יחידות דיור בנות 3 עד 6 חדרים הכוללות גם כ- 45 דירות גן מרווחות וכ-29 פנטהאוזים מפוארים. בכל בניין ייבנו 2 מעליות וחניה פרטית לכל דירה. לצד שטחי המגורים יבנו גם שטחי מסחר בהיקף של כ- 1,050 מ"ר.

השאירו פרטים

מלאו את הפרטים ונחזור בהקדם

משפחות מירושלים והסביבה המעוניינות לשפר את איכות חייהם ולעבור לדירות מרווחות ומודרניות בשכונה קהילתית עם אוכלוסייה איכותית יוכלו למצוא מגוון רחב של דירות בשכונה עם מיקום לבחירתם, בצמוד לפארק, בצמוד לשטחי המסחר או בראש הגבעה עם נוף מרהיב אל הרי ירושלים. המגוון הגדול של דירות גן ופנטהאוזים יאפשרו חוויית מגורים יוקרתית ומודרנית.

שכונת גבעת המטוס בירושלים בנויה על גבעה בגובה 813 מטרים מעל פני הים, וממוקמת בסמיכות לשכונות ארנונה, גילה, גונן ותלפיות. השכונה נהנית מנגישות מעולה – היא מחוברת לצירי תנועה מרכזיים, בהם כביש 50 (בגין) וכביש 60, המקשרים את השכונה לכל חלקי העיר ולערים נוספות. בנוסף, מתוכננת תחנת רכבת קלה (הקו הכחול), אשר תחבר את השכונה ישירות למרכז העיר וליתר אזורי ירושלים.

קבוצת רם אדרת, המבצעת את בניית הפרויקט, הינה זוכת פרס המצוינות בבנייה ואחת מקבוצות ההנדסה והבנייה הוותיקות והיציבות במשק
צילום: יח"צ

קבוצת רם אדרת, המבצעת את בניית הפרויקט, הינה זוכת פרס המצוינות בבנייה ואחת מקבוצות ההנדסה והבנייה הוותיקות והיציבות במשק. לקבוצה סיווג קבלני ג' 5 (הדירוג הקבלני הגבוה ביותר), ובסמכותה לבצע עבודות הנדסיות בהיקף כספי בלתי מוגבל. בנוסף, הקבוצה היא בעלת 5 כוכבי בטיחות מטעם מטה הבטיחות בענף הבנייה של התאחדות הקבלנים בוני הארץ. בשנים האחרונות קבוצת רם אדרת הגדילה את פעילותה, וכיום היא מחזיקה בכ-4.300 יחידות דיור בתהליכי תכנון, שיווק וביצוע.

חברת סלעית, הינה חברה יזמית מובילה בתחומי הנדל"ן למגורים, נדל"ן מסחרי והשקעות מניבות. החברה פעילה בתחום כ- 14 שנים, במהלכן הקימה פרויקטים איכותיים שנחלו הצלחה רבה. סה"כ בנתה החברה כ- 1650 יח"ד ושטחי מסחר ועוד כ- 2,200 יח"ד ושטח מסחר נמצאים בשלבי תכנון שונים. החברה שמה דגש רב על שירות הלקוחות ואיכות בנייה, חומרי גלם ובעלי מקצוע ללא פשרות.

השאירו פרטים

מלאו את הפרטים ונחזור בהקדם

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
3 תגובות - 3 דיונים מיין לפי
1
רק ח,רות בנייה...
זביבי נהנתניהו | 05-04-2025 10:08
רק ח,רות בנייה זרות הן הפיתרון להורדת מחירי עושק,הזויים עי קבלני בנין ישראלים מצחינים, כמה תעלה כל דירת כלוב קובייה?יא שודדים !!
2
א. ירושלים היא...
שאול | 08-04-2025 19:28
א. ירושלים היא 126 קמ"ר. אי אפשר להרחיב אותה מעבר למה שהיא, והיא מעל מיליון תושבים! אז אי אפשר להוסיף לה עוד תושבים. פרשטס? ב. למה קבלנים בונים דירות יוקרה? אם המטרה להוזיל דיור לזוגות צעירים אז תבנו דירות רגילות.
3
מגורים. בירושלים
בני בסן מחדרה | 10-04-2025 14:24
ידוע. דמגורים. בירושלים. הטוב. ביותר. וכך. יהיה. תמיד ימות המדיח.