נהגים שימו לב: איילון צפון ייחסם הלילה ממחלף השלום ועד להלכה
בשל עבודות לילה לפירוק גשרי שילוט איילון צפון ממחלף השלום עד להלכה ייחסם הלילה (בין שלישי לרביעי) לתנועה. כל הפרטים

חברת נתיבי איילון הודיעה כי הלילה תתקיים חסימה זמנית באיילון צפון (כביש 20) ממחלף השלום עד למחלף ההלכה, משעה 00:00 עד שעה 05:00 למחרת, בשל עבודות לילה לפירוק גשרי שילוט במסגרת פרויקט 'נתיבים מהירים' של משרד התחבורה וחברת נתיבי איילון.
להלן הסדרי התנועה הזמניים שיתבצעו בשעות אלו:
כביש איילון צפון ייחסם לתנועה לנוסעים בכיוון צפון, בקטע שבין מחלף השלום למחלף ההלכה, לא תתאפשר הכניסה לכביש איילון צפון (כביש 20) ממחלף השלום. הכניסה לכביש איילון צפון ממחלף ההלכה תתאפשר כרגיל.
החסימות מתבצעת במסגרת העבודות על הפרויקט הלאומי ״נתיבים מהירים" וכוללות סלילת נתיבי תחבורה ציבורית ושיתופית לאורך נתיבי איילון וכביש החוף. מטרת הפרויקט היא לאפשר הגעה מהירה בתחבורה ציבורית ושיתופית למוקדי התעסוקה במטרופולין תל אביב.
העבודות מתואמות עם המשטרה שתהיה נוכחת במקום ומתבצעות בשעות הלילה על מנת להקל על הנהגים ולמזער את אי הנוחות, כאשר התנועה תוסט לכבישים מקבילים.

באדיבות חברת נתיבי איילון
לדרכים חלופיות, מומלץ להשתמש ביישומון WAZE ולעקוב אחר השינויים במוקדי מפעילי התחבורה הציבורית או במוקד כל קו 8787
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו