גלית דיסטל: אחים לנשק ושקמה ברסלר צריכים להתנצל
ח"כ גלית דיסטל אטבריאן מתחרטת על הראיון בו היא התנצלה על דרך הליכוד, ואומרת: "המסקנה שלי היא: לא לתת לשמאל סנטימטר. אני מצטערת על הרגע שנתתי את הראיון"

ח"כ גלית דיסטל אטבריאן התראיינה היום (שלישי) בערוץ הכנסת, ובראיון היא נשאלה מה היא מרגישה על הדברים שאמרה לפני שנה, בהם היא היכתה על חטא וקיבלה גינויים מתוך הבית (גוש הימין).
המסקנה? "לא לתת לשמאל סנטימטר" | ח"כ גלית דיסטל אטבריאן מצטערת על ראיון 'ההתפכחות' בערוץ 13, ומסבירה כי מטרתה הייתה לגלגל מהלך שבו עוד אנשים לוקחים אחריות על התנהלותם בשנת הרפורמה: "כמו שקמה ברסלר, 'אחים לנשק', עיתונאים מהשמאל שדיברו על הגוש שלנו, 'פרזיטים, ברברים'"
מתוך… pic.twitter.com/uG27Vqeq5s
— ערוץ כנסת (@KnessetT) February 4, 2025
"העמדה שלי היתה מאוד ימנית אז, אני לא הייתי הבן אדם היחיד שדיבר לא יפה בשנת הרפורמה. היו איתי עוד המון אנשים. והמחשבה המאוד תמימה שלי היתה לגלג איזה מהלך שבו עוד ועוד אנשים לוקחים אחריות, כמו אחים לנשק, שקמה ברסלר ואף עיתונאים מהשמאל שדיברו על הגוף שלנו וקראו לנו פרזיטים, ברברים וכו'.
אמרו עלינו דברים קשים ובאתי לנסות לגלג מהלך, ובשמאל אמרו לי: תודה, אבל אף אחד לא העלה על דעתו להתנצל. המסקנה שלי היא: 'לא לתת לשמאל סנטימטר. אני מצטערת על הרגע שנתתי את הראיון'".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו