הדליפה מידע לעבריינים: עובדת בית משפט נעצרה לחקירה - סרוגים

הדליפה מידע לעבריינים: עובדת בית משפט נעצרה לחקירה

קלדנית בית משפט נעצרה לחקירה בחשד שהדליפה מסמכים ועדכנה גורמי פשיעה ועבריינים על הוצאת צו מעצר כנגדם. המשטרה מבקשת להאריך את מעצרה

חדשות סרוגים
הדליפה מידע לעבריינים: עובדת בית משפט נעצרה לחקירה
  אילוסטרציה (דוד כהן/פלאש90)

היחידה המרכזית במחוז ש"י פתחה בחקירה בחשד להדלפת מידע מסווג מבית משפט לגורמים עבריינים, המידע התקבל על ידי סוכן סמוי מתוך אחד ארגוני הפשיעה.

על פי החשד עובדים במערכת המשפט העבירו מידע מתוך דיונים מסווגים שהתקיימו בדלתיים סגורות לגורמים לא מורשים וגרמו בכך לפגיעה חמורה בהליכי חקירה ולסיכון חיי אדם.

אתמול נעצרה לחקירה עובדת בית המשפט בחשד להדלפת מידע, הוצאת מסמך ממשמורת על ידי עובד ציבור ושיבוש הליכי חקירה. היום תובא החשודה, תושבת ירושלים בת 21, לדיון בבקשת המשטרה להאריך את מעצרה.

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו