צה"ל הודיע: תיהרס דירת המחבל מהפיגוע בחולון - סרוגים

צה"ל הודיע: תיהרס דירת המחבל מהפיגוע בחולון

צה"ל הודיע על כוונתו להחרים ולהרוס את הדירה שבה התגורר המחבל עמאר עודה, שביצע את פיגוע הדקירה בחולון בו נהרגו 2 בני אדם ונפצעו שניים נוספים

חדשות סרוגים
צה"ל הודיע: תיהרס דירת המחבל מהפיגוע בחולון
  זירת הפיגוע בחולון (צילום: דוברות מד"א)

מחיר הטרור: דובר צה"ל הודיע כי היום (ראשון) נמסרה הודעת מפקד פיקוד המרכז על כוונתו להחרים ולהרוס את הדירה שבה התגורר המחבל עמאר עודה בסלפית. עודה ביצע פיגוע דקירה בחולון באוגוסט 2024, בו נרצחו רינה דניב ז״ל ואברהם סומיכי ז"ל, ונפצעו שניים נוספים.

כזכור, הפיגוע בחולון התרחש ב-4 באוגוסט, כאשר רינה דניב ובעלה אברהם היו בהליכת בוקר. עודה התנפל עליהם בדקירות ופצע אותם אנושות. מותה של האישה נקבע במקום, בעוד שבעלה הועבר לבית החולים ומותו נקבע מאוחר יותר.

כוחות הביטחון אמרו כי המחבל הסתנן לארץ באופן לא חוקי, והיה ללא עבר ביטחוני. הוא נורה על ידי שוטר ונפצע באורח אנוש. מותו נקבע בבית החולים אסף הרופא.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו