דיווח: קטאר מפסיקה לתווך בין ישראל לחמאס - סרוגים

דיווח: קטאר מפסיקה לתווך בין ישראל לחמאס

גורם דיפלומטי אמר לסוכנות הידיעות AFP כי קטאר תפסיק לתווך בין ישראל לחמאס "כל עוד הצדדים מסרבים לנהל משא ומתן על הסכם בתום לב". עוד נאמר כי "אין יותר הצדקה וצורך לקיומם של משרדי חמאס במדינה"

חדשות סרוגים
דיווח: קטאר מפסיקה לתווך בין ישראל לחמאס
  אמיר קטאר (צילום: Drop of Light\שאטרסטוק)

אחרי 400 ימי מלחמה: בסוכנות הידיעות הצרפתית AFP דווח היום (שבת) כי קטאר תפסיק לתווך בין ישראל וחמאס, זאת לאחר שב-13 החודשים האחרונים ניהלה יחד עם מצרים את המגעים הבלתי ישירים של ישראל מול ארגון הטרור.

לפי הדיווח, המבוסס על דבריו של גורם דיפלומטי, "הקטארים ​​הודיעו לישראל ולחמאס כי כל עוד שני הצדדים מסרבים לנהל משא ומתן על הסכם בתום לב, הם לא יוכלו להמשיך למלא את תפקיד המתווך. כתוצאה, אין יותר הצדקה וצורך לקיומם של משרדי חמאס בשטח המדינה".

הדיווח הנוכחי מגיע לאחר שברשת רויטרס דיווחו אמש על כך שדוחא הסכימה לדרישת ארה"ב "לגרש את מנהיגי חמאס מקטאר". עם זאת, בחמאס הכחישו את הדיווחים וטענו לרשת "אל-חדת" כי עד כה לא התקבלה בקשה לעזוב את המדינה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
4 תגובות - 4 דיונים מיין לפי
1
"בתום לב"????? כן...
אלף | 09-11-2024 17:59
"בתום לב"????? כן , בטח - מאלה שעשו את הטבח הכי גדול בהיסטוריה של מדינת ישראל.. ואכן גם הקטארים שהזרימו כספים לחמאס והעלימו עין ,במקרה הטוב, ממה שהחמאס עשו עם הכסף הזה (וממש לא דאגו בו למחיית העזתים ...)
2
מויחל טויבס ...
אחד העם | 09-11-2024 18:20
מויחל טויבס
3
מצויין. די עם ההזייה הזאת
שוקי26 | 09-11-2024 18:42
שקטר, הממן את עזה והחמאס, היא מתווך בכלל.
4
הקפלניסטים כועסים.אין סיבה...
עמיאל | 09-11-2024 21:22
הקפלניסטים כועסים.אין סיבה להבעיר את איילון.