אתר פסולת פלסטיני נהרס: "הביא לפגיעה קשה באיכות החיים"
אתר פסולת פלסטיני בכפר דיר בלוט הסמוך לראש העין, נהרס אמש על ידי קציני המנהל האזרחי. "הביא לפגיעה קשה באיכות החיים של תושבי האזור"

המלחמה במפגעים חוצי גבולות: המנהל האזרחי הרס אמש (רביעי) אתר פסולת פלסטיני בכפר דיר בלוט שגרם לזיהום אוויר חמור בראש העין וערים צמודי גדר נוספות.
קציני המנהל האזרחי ממפקדת תיאום וקישור אפרים לצד כוחות חטיבתיים, בשיתוף יחידת הפיקוח של היחידה, ביצעו פעילות אכיפה כנגד אתר פסולת פלסטיני לא חוקי שהשתרע על שטח של למעלה מדונם בכפר דיר בלוט שבמרחב אפרים.
באתר הפסולת שנהרס, נשרפו מאות טונות של זבל בצורה פיראטית, מה שהביא לפגיעה קשה באיכות החיים של תושבי האזור והערים צמודי הגדר. ביחידה הובילו הליך אכיפה מהיר לאתר הלא חוקי ואמש (רביעי) הוא נהרס.
במנהל האזרחי מדגישים כי קצין מטה איכות הסביבה, יחד עם קציני היחידה, פועלים לילות כימים על מנת להילחם בתופעת מפגעים חוצי גבולות, הן במציאת פתרונות לאתרי פסולת מוסדרים והן באכיפה מאסיבית של אתרים פיראטיים המביאים לזיהום אוויר.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו