ללא צורך באפייה: מתכון לטארט שוקולד ותותים
עונת התותים החלה וזו סיבה מספיק טובה להתפנק השבת בטארט שוקולד ותותים, ללא צורך באפייה. כל מה שטוב בחורף בעוגה אחת- צפו עכשיו במתכון המצולם
מתכון לטארט שוקולד ותותים
עונת התותים החלה וזו סיבה מספיק טובה להתפנק השבת בטארט שוקולד ותותים, ללא צורך באפייה. כל מה שטוב בחורף בעוגה אחת
מצרכים:
330 גרם עוגיות אוראו
110 גרם חמאה, מומסת
למילוי:
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר 55-70% קקאו
200 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם תותים טריים / פירות אהובים אחרים
לקישוט: אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים את העוגיות (כולל המילוי) לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים יחד לתערובת אחידה.
2. מעבירים את תערובת העוגיות לתבנית פאי מלבנית בגודל 12X36 ס"מ, ומרפדים בה היטב את התבנית. מעבירים למקפיא ועוברים להכנת המילוי.
3. בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, מחממים את השמנת המתוקה ורגע לפני הרתיחה, יוצקים אותה על השוקולד הקצוץ. ממתינים 1-2 דקות ומערבבים לתערובת חלקה.
4. יוצקים את מילוי השוקולד על העוגיות שבתבנית, מקשטים בתותים ומפזרים אגוזים קצוצים מעל. מעבירים למקרר מכוסה למשך שעתיים לפחות עד לילה שלם לפני ההגשה.
שבת שלום!
===================
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו