מתכון: פילה מושט עם פלפלים וגרגירי חומוס

מתכון: פילה מושט עם פלפלים וגרגירי חומוס

מתכון לתשעת הימים: בימים בהם בשר הופך ל'מוקצה', זה זמנם של הדגים הטריים. שירן שלו מגישה מתכון לפילה מושט עם פלפלים וגרגירי חומוס

author-image
קלאסי: פילה מושט עם פלפלים וגרגירי חומוס
  מתכון לפילה מושט עם פלפלים וגרגירי חומוס (shutterstock)

פילה מושט עם פלפלים וגרגירי חומוס – המצרכים:

6 פרוסות פילה מושט

קופסת גרגירי חומוס (אפשר גם קפואים)

פלפל אדום

פלפל ירוק חריף

3 עגבניות בינוניות

1 קופסת רסק עגבניות

פלפל שחור גרוס

מעט כמון, לאוהבים

בצל גדול

3 שיני שום

פטרוזיליה קצוצה

מעט שמן

מלח

פילה מושט עם פלפלים וגרגירי חומוס – אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל, השום, הפלפל החריף והפלפל האדום. מוסיפים את העגבניות כשהן קצוצות דק, את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים היטב.

את גרגירי החומוס מבשלים תחילה עד שהם רכים, ומוסיפים לרוטב.

אחרי מספר דקות של בישול הרוטב על אש בינונית מוסיפים את פרוסות הדג ומערבבים. מוסיפים מים בהתאם למידה הרצויה – לרוטב סמיך כחצי כוס מים ולרוטב דליל ככוס וחצי. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת המלח. מבשלים כ-20 דקות.

מגישים לצד אורז לבן.

בתיאבון.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו