לקראת שבת: מתכון לחזה עוף בטעם מיוחד - סרוגים

לקראת שבת: מתכון לחזה עוף בטעם מיוחד

מחפשים רעיון פשוט וטעים לשבת? קבלו מתכון לחזה עוף בדבש וחרדל שמכינים בקלות על מחבת. טוויסט מתקתק לארוחה-שגם הילדים יעופו עליו

לקראת שבת: מתכון לחזה עוף בטעם מיוחד
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לחזה עוף בדבש וחרדל

מחפשים רעיון קל וטעים לשבת? גם מחזה עוף פשוט ניתן להכין תוספת טעימה ועסיסית, שהילדים יחסלו.

מצרכים: 
3 נתחים עבים של חזה עוף/ 6 פרוסות חזה עוף עבות
1 בצל לבן, קצוץ דק דק
4 שיני שום, פרוסות
4 כפות שמן
6 כפות חרדל (עם גרגירים/ חלק)
1 כף דבש
מלח ופלפל שחור גרוס לפי טעם
1 כפית אורגנו (לא חובה)

אופן ההכנה: 

1. במחבת פסים, מחממים את השמן ומטגנים את נתחי העוף במשך 3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת לצלחת.

2. מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את פרוסות השום, הדבש והחרדל, מחזירים את נתחי העוף, מוסיפים תבלינים, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.

3. מוציאים ושומרים בתבנית מכוסה עם נייר כסף, על מנת לשמור על החום

שבת שלום!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו