לקראת שבת: מתכון לממולאים בבשר ואורז

לקראת שבת: מתכון לממולאים בבשר ואורז

הכינו את הסיר ותתכוננו להתמכר לריח של בית- לקראת שבת סידרנו לכם מתכון לפלפלים ממולאים בכל טוב עם רוטב עשיר שתרצו להעביר איתו כל סופ"ש 

author-image
לקראת שבת: מתכון לממולאים שתמיד מצליחים

מתכון לממולאים בבשר ואורז

הכינו את הסיר ותתכוננו להתמכר לריח של בית- לקראת שבת סידרנו לכם מתכון לפלפלים ממולאים בכל טוב עם רוטב עשיר שתרצו להעביר איתו כל סופ"ש

מנות: 8 |בשרי

מצרכים:

8 פלפלים בצבעים שונים
250 גרם בשר בקר טחון
1 כוס אורז
1/4 כוס צנוברים
1 בצל
1 עגבנייה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון

לרוטב:
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
1 שן שום
לתיבול: סוכר, מלח ופלפל

אופן הכנת המילוי:

1.קוצצים דק את הבצל, וחותכים לקוביות קטנות את העגבניות.

2.מחממים 3 כפות שמן במחבת(מומלץ שמן זית) ומטגנים את הבצל על אש בינונית-נמוכה עד לשקיפות

3. מוסיפים את האורז והצנוברים ומערבבים. לאחר 5 דקות, מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה, ומתבלים. מערבבים ומבשלים במשך 2 דקות.

4. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים יחד במשך 5 דקות. במהלך הטיגון מפוררים את הבשר במזלג.

5. מוסיפים את העגבנייה, הפטרוזיליה והתבלינים, מערבבים ומסירים מהאש.

6. בסיר נפרד, רחב ונמוך, מבשלים את חומרי הרוטב ומוסיפים כוס מים במשך 10 דקות עם מכסה.

7. רגע האיחוד: חותכים את השליש העליון של כל פלפל, וממלאים רק 3/4 פלפל במילוי, כיוון שהאורז מתנפח בבישול.

8. מסדרים את הפלפלים בסיר בו התבשל הרוטב, מביאים לרתיחה ומנמיכים את לאש בינונית נמוכה. מבשלים במשך שעה, עד שהאורז מתרכך, אך נזהרים שלא יהפוך לעיסה

שבת שלום!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו