ב5 מרכיבים בלבד: מתכון לעוגיות חמאה צרפתיות

עוגיות מדלן צרפתיות שנמסות בפה, מסתמנות כתוספת האולטימטיבית לצד התה או הקפה בחורף הקרוב. 5 מרכיבים פשוטים ופחות מ-15 דקות הכנה והן לצד התה שלכם

ב5 מרכיבים בלבד: הדבר שאתם הכי צריכים ליד התה
  (צילום: eatlittlebird.com)

מתכון לעוגיות חמאה צרפתיות

עוגיות מדלן צרפתיות שנמסות בפה, מסתמנות כתוספת האולטימטיבית לצד התה או הקפה בחורף הקרוב. 5 מרכיבים פשוטים ופחות מ-15 דקות הכנה והן גם לצד התה שלכם!

מרכיבים:

  • 120 גרם קמח מנופה
  • 2 ביצים
  • 80 גרם סוכר
  • 90 גרם חמאה, מרוככת
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

1. מקציפים את החמאה, הביצים והסוכר לתערובת אחידה.

2. מוסיפים לתערובת את הקמח ומיץ הלימון ומערבבים היטב.

3. יוצקים את תערובת הבצק לתבנית שקעים מיוחדת לעוגיות מדלן (ניתן להשיג בחנויות המתמחות), ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12-15 דקות. מצננים על רשת ומאחסנים את העוגיות בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

בתאבון!

 

לכתבה זאת לא התפרסמו תגובות. היה הראשון להגיב!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע