טעים להכיר: מתכון לעוף משודרג עם פלפלים

קל, טעים ומהיר- ככה בדיוק אנחנו אוהבים לפתוח את השבוע שלנו. מתכון לרצועות עוף עם גמבות, שתוכלו להכין גם מהעוף שנותר משבת. נעים וטעים להכיר!

טעים להכיר: כך תשדרגו בקלות את העוף משבת
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לעוף משודרג עם פלפלים

קל, טעים ומהיר- ככה בדיוק אנחנו אוהבים לפתוח את השבוע שלנו. מתכון לרצועות עוף עם גמבות, שתוכלו להכין גם מהעוף שנותר משבת

מצרכים: 
2 נתחי חזה עוף חתוכים לרצועות דקות/ 3 נתחי עוף מבושלים- קצוצים לחתיכות דקות
1 גמבה, חתוכה לפרוסות דקות
2 שיני שום, כתושות
1/4 כוס כוסברה קצוצה
2 כפות שמן זית
1 לימון סחוט היטב
1/2 כפית כמון
1/4 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-230 מעלות.

2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את השום, הכוסברה, שמן הזית, מיץ הליים / הלימון, הכמון והפפריקה. מוסיפים את רצועות העוף והגמבה, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.

3. יוצקים את כל תכולת הקערה לתבנית אפייה גדולה בשכבה אחת, ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהעוף מבושל לגמרי והפלפלים חרוכים קלות.

4. מגישים חם לצד אורז או טורטייה

לשדרג בקלות (צילום: gimmedelicious.com)

 

בתאבון!

===========

מקור

לכתבה זאת לא התפרסמו תגובות. היה הראשון להגיב!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע