טעים להכיר: מתכון לעוף משודרג עם פלפלים
קל, טעים ומהיר- ככה בדיוק אנחנו אוהבים לפתוח את השבוע שלנו. מתכון לרצועות עוף עם גמבות, שתוכלו להכין גם מהעוף שנותר משבת. נעים וטעים להכיר!
(צילום: שטארסטוק)
מתכון לעוף משודרג עם פלפלים
קל, טעים ומהיר- ככה בדיוק אנחנו אוהבים לפתוח את השבוע שלנו. מתכון לרצועות עוף עם גמבות, שתוכלו להכין גם מהעוף שנותר משבת
מצרכים:
2 נתחי חזה עוף חתוכים לרצועות דקות/ 3 נתחי עוף מבושלים- קצוצים לחתיכות דקות
1 גמבה, חתוכה לפרוסות דקות
2 שיני שום, כתושות
1/4 כוס כוסברה קצוצה
2 כפות שמן זית
1 לימון סחוט היטב
1/2 כפית כמון
1/4 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-230 מעלות.
2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את השום, הכוסברה, שמן הזית, מיץ הליים / הלימון, הכמון והפפריקה. מוסיפים את רצועות העוף והגמבה, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.
3. יוצקים את כל תכולת הקערה לתבנית אפייה גדולה בשכבה אחת, ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהעוף מבושל לגמרי והפלפלים חרוכים קלות.
4. מגישים חם לצד אורז או טורטייה
בתאבון!
===========
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו