הכי מהיר לפתיחת הצום: מתכון למרק מינסטרונה

רגע לפני יציאת הצום, זה בדיוק הזמן להכין מרק עשיר וטעים, שמקבץ בו כל מה שטוב . והחלק הכי טוב בעניין שהוא קל במיוחד להכנה ומוכן תוך 30 דקות בלבד- בתאבון!

הכי מהיר לפתיחת הצום: מתכון למרק מינסטרונה
  כל מה שטוב במרק אחד (צילום: choosingchia.com)

מתכון למרק מינסטרונה

רגע לפני יציאת הצום, זה בדיוק הזמן להכין מרק עשיר וטעים, שמקבץ בו כל מה שטוב . והחלק הכי טוב בעניין שהוא קל במיוחד להכנה ומוכן תוך 30 דקות בלבד- בתאבון!

מצרכים:

2 כפות שמן צמחי
1/2 כוס פסטה פנה
1 בצל, קצוץ דק
1/4 כפית מלח
4 שיני שום, קצוצות דק
1 גבעול סלרי, קצוץ
1 גזר גדול, חתוך לקוביות
1/4 כרוב, מגורר
1 תפוח אדמה, חתוך לקוביות קטנות
1 כפית אורגנו מיובש
1 כפית תימין מיובש
2 עלי דפנה
6 כוסות מרק ירקות / מים + אבקת מרק
1/2 1 כוסות עגבניות מרוסקות
400 גרם שעועית אדומה מבושלת
מלח ופלפל שחור
חופן גדול של פטרוזיליה טרייה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בסיר גדול על אש גבוהה, מוסיפים את הבצל הקצוץ, מתבלים במלח ומבשלים במשך 2-3 דקות, עד למצב שהבצל מגיע למצב שקוף.

2. מנמיכים לאש בינונית ומוסיפים את השום, הסלרי, הגזר והכרוב ומבשלים עוד 2-3 דקות.

3. מוסיפים את תפוחי האדמה, האורגנו, התימין, עלי הדפנה, ציר הירקות(או מים+אבקת מרק) והעגבניות המרוסקות, מביאים לרתיחה ומערבבים יחד.

4. מנמיכים לאש בינונית, מוסיפים את הפסטה, מכסים ומבשלים במשך 6 דקות. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עוד 10 דקות. לסיום, מוסיפים את השעועית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים עוד 5 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם.

בתאבון!

צאת הצום: 17:03

=============

מקור 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע
תגובה אחת מיין לפי
1
אין כמו מרק.
יפה יוסף | 28-12-2017 23:24