לכבוד שבת של חנוכה: מתכון ללביבות בשר - סרוגים

לכבוד שבת של חנוכה: מתכון ללביבות בשר

מצאנו את השילוב המושלם לשבת של חנוכה: לביבות בשר חגיגיות שיכניסו את אווירת החג גם אל שולחן השבת • צפו עכשיו במתכון שתשמחו לאמץ גם אחרי חנוכה

לכבוד שבת של חנוכה: מתכון ללביבות בשר
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון ללביבות בשר ותפוחי אדמה 

מצאנו את השילוב המושלם לשבת של חנוכה: לביבות בשר חגיגיות שיכניסו את אווירת החג גם אל שולחן השבת

מצרכים: 

500 גרם בשר בקר טחון
200 גרם בייבי תרד
1 בצל לבן, מגורד דק
3 ביצים
1 תפוח אדמה גדול מגורד
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה: 
1. מחממים במחבת 3 כפות שמן, ומטגנים את הבצל המגורד במשך 2 דקות.

2. לאחר מכן מוסיפים את התרד למחבת ומאדים יחד במשך 3 דקות. מסירים מהאש ומניחים לצינון.

3. בקערה, לשים יחד היטב את הבשר הטחון, תפוח האדמה המגורד, התרד והתיבול. מוסיפים את הביצים וממשיכים ללוש לעיסה אחידה.

4. במחבת גדולה, מחממים היטב שמן לטיגון חצי עמוק, מגלגלים קציצות מהעיסה ומועכים אותן קלות בידיים שיהיו שטוחות. מורידים בזהירות לשמון החם ומטגנים במשך 2 דקות מכל צד.

חנוכה שמח!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו