מריחים את חנוכה באוויר? מתכון ללביבות בגרסה מודרגת

רגע לפני שנתחיל להדליק את הנרות, אין כמו להרגיש את חנוכה כבר בארוחה הקרובה. מתכון ללביבות פירה וגבינה נימוחות שישדרגו כל ארוחה בקלות• צפו עכשיו במתכון 

חנוכה באוויר: מתכון ללביבות שישדרגו כל ארוחה
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון ללביבות בגרסה משודרגת 

רגע לפני שנתחיל להדליק את הנרות, אין כמו להרגיש את חנוכה כבר בארוחה הקרובה. מתכון ללביבות פירה וגבינה נימוחות שישדרגו כל ארוחה בקלות

מצרכים:

2 תפוחי אדמה גדולים מבושלים ומרוסקים (פירה)
1 ביצה, טרופה
3 כפות בצל ירוק קצוץ
1 כוס גבינה צהובה מגוררת
חמאה לשימון המחבת

(*ניתן להפוך את המתכון לפרווה על ידי הורדת הגבינה וחלפת החמאה במרגרינה)

אופן ההכנה: 
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את הפירה יחד עם הבצל,הגבינה והביצה

2. משמנים מחבת בחמאה על אש בינונית. יוצרים מהעיסה מעיין פנקייקים קטנים ומניחים במחבת.

3. מטגנים צד אחד עד להשחמה יפה, הופכים ומטגנים גם מהצד השני.

הצעת הגשה: מומלץ להגיש חם לצד סלט ירקות טרי וגבינה לבנה

בתאבון!

 

לכתבה זאת לא התפרסמו תגובות. היה הראשון להגיב!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע