פעמיים כי טוב: 2 דרכים מהירות להכין פיצה ביתית

מי לא אוהב פיצה חמה ועוד כזו של בית. סידרנו לכם 2 מתכונים מהירים, שיוכיחו לכם שלהכין פיצה בבית, זה כבר עניין בכלל לא מורכב- התוספות עליכם! • צפו עכשיו 

1. פיצה משני מרכיבים

עד שלא תכינו לא תאמינו שזה אפשרי.

(צילום: מתוך הפייסבוק של Impatient Foodie)

מצרכים:

1 כוס יוגורט יווני/ לבנה
1/2 1 כוסות קמח תופח

(אם אין קמח תופח ניתן להשתמש ב 1/2 1 כוסות קמח רגיל + 1/2 1 כפיות אבקת אפייה + 3/4 כפית מלח)

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מערבבים את החומרים בקערה עד לקבלת בצק, מעבירים למשטח מקומח ולשים במשך 8-10 דקות. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד קמח.

3. יוצרים עיגול פיצה גדול או כמה עיגולים, לבחירתכם. מסדרים בתבנית, מורחים מעט שמן זית ומפזרים תוספות לבחירתכם: גבינה, זיתים, רוטב עגבניות ועוד

4. אופים במשך 10-12 דקות, עד ששולי הפיצה משחימים ומגישים חם!

מקור


2. פיצה מדליקה מבצק עלים 

פחות מתחשק לכם להתעסק עם קמח? גם לזה יש פתרון.

מצרכים: 

2 ריבועי בצק עלים בגודל שווה
רוטב עגבניות
גבינה צהובה
תוספות לבחירתכם: זיתים, פטריות, בולגרית, תירס ועוד..
1 ביצה טרופה

אופן ההכנה: 

1. מחממים מראש את התנור ל-204 מעלות.

2. בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים את גיליונות הבצק אחד על השני, וחותכים לעיגול, כך שיתקבלו שני עיגולים גדולים ושווים.

3. מפרידים את העיגולים, ועל העיגול שנותר בתבנית, מורחים את רוטב העגבניות, מפזרים גבינה צהובה ומוסיפים את שאר התוספות לבחירתכם.

4. מכסים עם עיגול הצבק השני, ומניחים במרכז כוס הפוכה בעלת קוטר קטן.

5. כמו פיצה, מחלקים את הבצק למשולשים, מסובבים פעמיים כל משולש (ראו סרטון), ומברישים בביצה טרופה.

6. אופים במשך 20-25 בתנור שחומם מראש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות