לאמץ בחום: מתכון לצ'יפס בציפוי פריך ותיבול משודרג

תשכחו מהצ'יפס הפשוט והכירו את הגרסה המשודרגת לצ'יפס עם ציפוי פריך ותיבול פיקנטי, שתרצו להכין שוב ושוב- צפו עכשיו במתכון שיגרום לכם להסתכל אחרת על צ'יפס

מהיום תסתכלו אחרת על הצ'יפס שלכם
  תשכחו מהצ'יפס הרגיל (צילום: שטארסטוק)

מתכון לצ'יפס בציפוי פריך

תשכחו מהצ'יפס הפשוט והכירו את הגרסה המשודרגת לצ'יפס עם ציפוי פריך ותיבול פיקנטי, שתרצו להכין שוב ושוב

מצרכים:

8 תפוחי אדמה בינויים בקליפה חומה
2 כוסות פירורי לחם פנקו
1 כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור גרוס
1 כף שום גבישי
2 כפות בזיליקום מיובש
1 כף פפריקה (חריפה/מתוקה לבחירתכם)
3 ביצים, טרופות

אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה בקליפתם (לא מקלפים), וחותכים כל תפוח אדמה ל-8 פלחים ארוכים.

2. בקערה, מערבבים את שאר המרכיבים, מלבד הביצים.

3. טובלים כל פלח תפוח אדמה בביצים הטרופות, ומיד טובלים מכל צד בתערובת הציפוי המתובלת.

4. מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית, זה לצד זה – לא בערימה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות עד להזהבה יפה.

5. מגישים חם לצד רוטב סלסה או רטבים אחרים אהובים

בתאבון!

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות