הפתעות קטנות לשבת: מתכון לפטריות ממולאות

סוף השבוע הגיע ואיתו גם המתכון השבועי לקראת שבת, כשהפעם מדובר במתכון קליל וטעים לפטריות פריכות וממולאות בבשר שלא תרצו להפסיק להכין

הפתעות קטנות לשבת: מתכון לפטריות ממולאות
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לפטריות ממולאות

סוף השבוע הגיע ואיתו גם המתכון השבועי לקראת שבת, כשהפעם מדובר במתכון קליל וטעים לפטריות פריכות וממולאות בבשר שלא תרצו להפסיק להכין.

מצרכים:

15-20 פטריות שמפניון טריות גדולות
500 גרם בשר טחון
4 ענפי בצל ירוק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח
3 כפות רוטב סויה
1 כוס פירורי לחם זהובים
3 ביצים
1/2 כף אבקת מרק עוף
1/2 כוס יין לבן
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1.קוצצים דק את הבצל הירוק, ומערבבים בקערה יחד עם הבשר הטחון.

2. מתבלים את הבצל והעוף ברוטב סויה, מלח ופלפל ולשים יחד לתערובת אחידה. מעבירים למקרר למשך 30 דקות.

3. חותכים את ה"רגליים" של הפטריות וממלאים אותן בתערובת הבשר

4. טורפים בקערה את הביצים, ומוסיפים את היין הלבן, אבקת המרק וכף רוטב הסויה  ומערבבים היטב.

5. בקערה נוספת שמים את פירורי הלחם ומחממים שמן לטיגון עמוק במחבת.

6. טובלים את הפטריות בבלילת הביצים, ואז בקערת הפירורים וכשהשמן חם, מכניסים למחבת ומטגנים עד שהפטריות מזהיבות.

שבת שלום!

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות