פעמיים כי טוב: 2 מתכונים לסלטים שכיף לנשנש

סלט הוא תמיד הפתרון המהיר והבריא לארוחה קלה, כל מה שצריך בשבילו זה מרכיבים בסיסים שיש בכל בית וקצת יצירתיות. קבלו 2 מתכונים לסלטים מעניינים שתשמחו לאמץ

1. מתכון לסלט פסטה 

תמיד כיף לנשנש (צילום: therecipecritic.com)

מצרכים:
450 גרם פסטה פרפלה (עניבת פרפר)
150 גרם עגבניות מיובשות בשמן, מסוננות
1 גמבה, חתוכה לקוביות
180 גרם פרוסות זיתים מגולענים
1 כוס עלי תרד
1/4 כוס עלי בזיליקום קצוצים
1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
לרוטב:
3/4 כוס שמן זית
2 כפות חומץ לבן
2 כפות מים
1 כפית מלח
1 כפיות סוכר
1 כפית אורגנו מיובש
1 כפית בזיליקום מיובש
1 שן שום, כתושה
פלפל שחור

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה, מסננים ומניחים בצד לקירור בטמפרטורת החדר

2. בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם הפסטה.

3. בקערה קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. סמוך להגשה יוצקים על הסלט ומערבבים היטב

================

מקור


2. מתכון לסלט שומר, גזר ותפוחי עץ

כל מה שבריא בסלט אחד (צילום: שלמור דיגיטל)

מצרכים:
1 גזר גדול
1 שומר
2 תפוחים ירוקים מגולענים
2 תפוזים מקולפים ומחולקים לפלחים
120 גר' גרעיני חמנייה
כף שמן זית
כף חומץ
1 צ'ילי חריף קצוץ לחתיכות קטנות
חופן שומשום
2 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הגזר, השומר והתפוחים לרצועות דקות/ קוביות

2. מתבלים בשמן זית, חומץ וסויה ומפזרים מעל את הצ'ילי, הגרעינים והשומשום לקישוט

בתאבון!

===================

המתכון באדיבות המותג "נינג'ה"

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות