שווה להכיר: הדרך הפשוטה לשדרג את השניצל

אומנם שניצל זה אחד המאכלים הכי שגרתיים לארוחת צהריים, אבל בעזרת תיבול מנצח תצליחו להפוך אותו לחוויה משודרגת בטעם מושלם • צפו עכשיו ב2 רעיונות שישדרגו לכם את השניצל

שווה להכיר: הדרך הפשוטה לשדרג את השניצל
  (צילום: שאטרסטוק)

אומנם שניצל זה אחד המאכלים הכי שגרתיים לארוחת צהריים, אבל בעזרת תיבול מנצח תצליחו להפוך אותו לחוויה בטעם מושלם • צפו עכשיו ב2 רעיונות שתרצו לאמץ

מתכון לשניצל אפוי בתיבול פיקנטי

מצרכים:
1 כוס קמח, מנופה
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
1 כפית פפריקה חריפה
1 ביצה
1 כוס פירורי לחם פנקו
1 כף אבקת שום
4 נתחי חזה עוף
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה מומסת

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר כסף משומן.

2. בצלחת בינונית רדודה, מערבבים את הקמח, המלח והפפריקה. בצלחת רדודה נוספת, טורפים את הביצה עם כוס מים. בצלחת שלישית, מערבבים את פירורי הלחם עם אבקת השום.

3. עובדים על שניצל אחד בכל פעם. מצפים את נתח העוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי הלחם – ומעבירים לתבנית האפייה.

4. מברישים כל שניצל במרגרינה המומסת, ואופים במשך 40-45 דקות, עד שהשניצלים שחומים-זהובים

5. מגישים חם לצד תוספת אהובה


מתכון לשניצל עם עשבי תיבול וטחינה

מצרכים:
4 פלטים של חזה עוף
1 בצל בינוני
1-2 כפות עשבי תיבול אהובים קצוצים (טרגון, מרווה, פטרוזיליה, תימין ועוד)
2 כפות טחינה
קמח לציפוי
1/4 כוס שמן
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1.קוצצים גס את הבצל, ומעבירים למעבד מזון יחד עם עשבי התיבול והטחינה. מעבדים יחד לתערובת סמיכה וחלקה, ומוסיפים תוך כדי בהדרגה את השמן.

2. יוצקים את התערובת לקערה רחבה, ממלאים קמח בצלחת שטוחה ומסדרים את העופות בכלי כשהם נקיים ומוכנים לטיגון.

3. מחממים במחבת שמן בגובה חצי סנטימטר לטיגון.

4. טובלים כל נתח עוף בתערובת הסמיכה, ואז בקמח, ושוב בתערובת ושוב בקמח – ומורידים בזהירות לשמן החם.

5. מגישים חם לצד פלחי לימון, וסלט ירקות

בתאבון! 

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות