לפתיחת שבוע מתוק: מתכון לשוקולטה חמה

נראה שעד היום הכנו את המשקה הלא נכון להתחמם איתו. תשכחו מהשוקו המוכר והכירו את המתכון לשוקולטה חמה, שתיפתח לכם שבוע חמים ומתוק במיוחד

תשכחו מהשוקו: המתכון לפתיחת שבוע מתוק
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לשוקולטה חמה

נראה שעד היום הכנו את המשקה הלא נכון להתחמם איתו. תשכחו מהשוקו המוכר והכירו את המתכון לשוקולטה חמה, שתיפתח לכם שבוע חמים ומתוק במיוחד. ניתן לשדרג בעזרת מרשמלו ורום לבחירתם-תיהנו!

מצרכים:
4 כוסות חלב
225 גרם שוקולד מריר
2 כפות סוכר
1/8 כפית קינמון
2 כפיות תמצית וניל
4 כפות רום (לא חובה)

אופן ההכנה: 

1. בסיר בינוני, מחממים את החלב על אש בינונית-נמוכה.

2.שוברים את השוקולד לחתיכות ומוסיפים לחלב יחד עם הסוכר והקינמון, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

3. לאחר שכל השוקולד נמס, מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים כל הזמן.

4. במידה ובחרתם להוסיף אלכוהול, מוסיפים את הרום, בהדרגה וממשיכים לערבב בהתמדה, טועמים ומתקנים טעם במידת הצורך. אם אתם רוצים את השוקולטה שלכם מתוקה יותר, הוסיפו עוד כף סוכר.

5. מגישים חם בספלים גדולים ומקשטים במרשמלו ובשוקולד מומס

=================

מקור

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות