לגזור ולשמור: מתכון מהיר לנגיסי חזה עוף שיכולים להיות

מתכון מהיר לנגיסי חזה עוף בטריאקי, שיכולים להיות אחלה תוספת, נשנוש או ארוחה בפני עצמם. אז כל מה שנותר לכם הוא רק לגזור ולשמור את המתכון ולהכין בהזדמנות הראשונה שתתקעו עם חזה עוף או בלי תוספת לארוחה 

תגיות:  
לגזור ולשמור: ארוחה מהירה לכל עת ובמיוחד לימי ראשון
  (צילום: www.thegarlicdiaries.com)

מתכון לנגיסי חזה עוף ברוטב טריאקי 

מתכון מהיר לנגיסי חזה עוף בטריאקי, שיכולים להיות אחלה תוספת, נשנוש או ארוחה בפני עצמם. אז כל מה שנותר לכם הוא רק לגזור ולשמור את המתכון ולהכין בהזדמנות הראשונה שתתקעו עם חזה עוף או בלי תוספת לארוחה

מצרכים:

2 נתחי חזה עוף, חתוכים לקוביות בגודל ביס
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס סוכר חום
2 שיני שום, פרוסות
1/4 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
מלח ופלפל שחור
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. על אש בינונית-גבוהה מחממים מחבת גדולה בזמן שחותכים את העוף לקוביות(ניתן להשתמש גם בחתיכות שנותרו משבת).

2. מוסיפים את השמן למחבת, מחממים כמה שניות ומוסיפים את קוביות העוף. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור (לא להגזים – רוטב הסויה מלוח ומלא בנתרן). מטגנים את העוף במשך 5 דקות רק עד לקבלת גוון זהוב.

3. מוסיפים את השום, רוטב הסויה, הסוכר החום והג'ינג'ר, מערבבים ומביאים לרתיחה תוך בחישה לעתים קרובות, עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך והעוף מצופה היטב. מפזרים מעל שומשום קלוי ובצל ירוק קצוץ ומגישים לצד אורז לבן.

====

מקור 

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות