לכל זמן ועת: מתכון לאצבעות חזה עוף אפויות

רעבים באמצע היום? מצאנו אחלה נשנוש אפוי שיכול בקלות להפוך גם לארוחה טעימה, בלי יותר מידי רגשות אשם ועבודה • צפו עכשיו 

צפו: הפתרון המושלם לנשנוש באמצע היום
  (צילום : buzzfeed)

מתכון לאצבעות חזה עוף אפויות 

רעבים באמצע היום? מצאנו אחלה נשנוש אפוי שיכול בקלות להפוך גם לארוחה טעימה, בלי יותר מידי רגשות אשם ועבודה. אין ספק שאת המתכון הזה שווה לנסות בעוד אופציות חוץ מחזה עוף.

מצרכים:

4 נתחים של חזה עוף
2 כוסות פירורי לחם
1 כוס קמח
5 ביצים
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית אבקת בצל
1/2 כפית פפריקה
1/2כפית בזיליקום יבש
1/2 כפית אורגנו מיובש
1/2כפית פלפל

אופן ההכנה:
1. מחממים מראש תנור ל190 מעלות

2. פורסים את חזה העוף לחצי, וחותכים לרצועות ארוכות ברוחב של בערך כ2 ס"מ(או אצבע)

3. מתבלים את פירורי הלחם עם מלח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, בזיליקום יבש, אורגנו מיובש ופלפל. ומערבבים היטב

4. מצפים את רצועות העוף בקמח תחילה, ואחר כך בביצה ואז בפירורי הלחם המתובלים.

5. מסדרים את כל רצועות העוף המצופות בתבנית מצופה בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות

מומלץ להגיש חם לצד צ'יפס/ סלט או כל תוספת אהובה אחרת

בתאבון!

 

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות