תתחילו לאמץ: מתכון לספגטי בלונז פרווה

מתלבטים מה לבשל היום? קבלו מתכון מהיר וטעים לספגטי בלונז בגרסת פרווה, שבא מעולה אחרי כל כמויות הבשר שאכלנו בחגים. אפילו תוכלו לשתות אחריו נס או סתם להתפנק בקינוח חלבי • צפו עכשיו

תתחילו לאמץ: מתכון לספגטי בלונז פרווה

מתכון לספגטי בלונז פרווה

מתלבטים מה לבשל היום? קבלו מתכון מהיר וטעים לספגטי בלונז בגרסת פרווה, שבא מעולה אחרי כל כמויות הבשר שאכלנו בחגים. אפילו תוכלו לשתות אחריו נס או סתם להתפנק בקינוח חלבי

מצרכים:
250 גרם ספגטי (או פסטה מכל סוג אהוב אחר)
לרוטב:
שמן זית
1 בצל בינוני, קצוץ
2 שיני שום כתושות (לא חובה)
1 גזר בינוני, חתוך לקוביות
4-5 עגבניות, חתוכות לקוביות
1 כף רסק עגבניות
2/3 כוס פרוסות פטריות שמפיניון
1 כפית אורגנו מיובש /טרי
קומץ עלי בזיליקום טריים, קצוצים
מלח ופלפל שחור
לקישוט: גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה: 
1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים היטב ושומרים בצד כוס ממי הבישול.

2. הכנת הרוטב: מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים קלות את הפטריות, עד להשחמה ומסירים מהאש.

3. במחבת גדולה, מחממים מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את קוביות הגזר ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהגזר מתרכך.

3. מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, 2/3 כוס ממי בישול הספגטי ואת הפטריות. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, ומידי פעם מערבבים בכף עץ, עד לקבלת רוטב סמיך.

4. מתבלים באורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב, מבשלים במשך 2 דקות נוספות ומסירים מהאש.

5. רגע האיחוד: מערבבים יחד את הספגטי ורוטב הבולונז ומגישים חם. מומלץ לגרד מעל גבינת פרמזן.

בתאבון!

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות