ספיישל צהריים: מתכון לספגטי טעים ומהיר במיוחד

ספיישל צהריים: מתכון לספגטי טעים ומהיר במיוחד

מתלבטים מה להכין לילדים שחוזרים מיום לימודים עמוס? קבלו מתכון מהיר וטעים שיציל אתכם בכל פעם שתרצו להכין ארוחה זריזה ומשביעה • צפו עכשיו במתכון

הילדים חוזרים מביה"ס? כך תכינו להם ארוחה ב10 דקות
  (צילום: giadzy.com)

מתכון לספגטי טעים ומהיר במיוחד

מתלבטים מה להכין לילדים שחוזרים מיום לימודים עמוס? קבלו מתכון מהיר וטעים שיציל אתכם בכל פעם שתרצו להכין ארוחה זריזה ומשביעה • צפו עכשיו במתכון

מצרכים:
450 גרם ספגטי
1/2 כוס שמן זית
1 שאלוט, קצוץ
2 שיני שום, קלופות ומרוסקות
50 עגבניות שרי אדומות
20 עגבניות שרי צהובות
1 כפית מלח גס
2 כוסות גבינת פרמזן מגוררת דק (מומלץ)
1 כוס בזיליקום פרוס דק

אופן ההכנה:
1. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא מים מומלחים בנדיבות. מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד לדרגת אל דנטה – כמספר הדקות שעל האריזה, פחות דקה אחת. מסננים את הספגטי ושומרים בצד 1 כוס מהרוטב.

2. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומטגנים את השאלוט הקצוץ במשך כ-2 דקות.

3. מוסיפים את כל העגבניות למחבת, מתבלים במלח ומנמיכים לאש בינונית-נמוכה. מבשלים במשך כמה דקות, עד שהעגבניות "מתפוצצות" קלות.

4. מוסיפים למחבת את הספגטי, הפרמזן, מי הספגטי והבזיליקום, ומערבבים בעזרת מלקחיים. מסירים מהאש ומגישים מיד, חם.

בתאבון!

===============

מקור 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו