חופש מהתנור: מתכון לעוגות גבינה אישיות עם שוקולד לבן

גם לתנור שלכם מגיע לצאת לחופש השבת והפעם בזכות מתכון לעוגות גבינה אישיות ומתוקות במיוחד- שעובדות בטריק 'מקסימום עוגה במינימום מאמץ' מתאים לכם? • צפו עכשיו במתכון המצולם

חופש מהתנור: מתכון לעוגת שבת מרהיבה ללא אפייה
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לעוגות גבינה אישיות עם שוקולד לבן

גם לתנור שלכם מגיע לצאת לחופש השבת והפעם בזכות מתכון לעוגות גבינה אישיות ומתוקות במיוחד- שעובדות בטריק 'מקסימום עוגה במינימום מאמץ' מתאים לכם?

מצרכים:
225 גבינת שמנת
113 גרם חמאה רכה
1/4 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
1 כוס שוקולד לבן קצוץ
1 כוס שמנת מתוקה
6 כפיות ריבת פטל ביתית או קנויה
לבסיס:
1 כוס ביסקוויטים מרוסקים
113 גרם חמאה

אופן ההכנה: (הוראות בעברית- מתחת לסרטון)

1. מתחילים בהקצפה של השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה וממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בסיר

2. בקערה גדולה שמים את הגבינה, החמאה, הסוכר ותמצית הווניל ומערבלים בעזרת מערבל ידני עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את השוקולד המומס ולבסוף מוסיפים את הקצפת.

3. מרפדים תבנית שקעים במנג'טים, וממלאים את השקעים במחצית מכמות תערובת הגבינה, מעל כל אחד מניחים חצי כפית ריבת פטל, ולבסוף מחלקים בין השקעים את המחצית השנייה של תערובת הגבינה.

4. הכנת הבסיס: ממיסים את החמאה ומערבבים יחד עם הביסקוויטים המרוסקים. ומניחים כף מהבסיס על כל שקע עם תערובת גבינה וריבת פטל.

5. מקפיאים במשך שעה לפחות, מחלצים בזהירות את העוגות האישיות מהתבנית, הופכים כך ששכבת הביסקוויטים תהיה למטה, ומגישים! (מומלץ לחלץ את העוגות מהמנג'טים בסמוך להגשה)

שבת שלום!

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות