מנה של חופש: מתכון לפרגיות וירקות ברוטב פסטו
אם מתחשק לכם להשקיע בארוחת צהריים ומצד שני גם להיות בחופש מעבודה ומהכלים. המתכון הבא בדיוק בשבילכם! פרגיות וירקות בסיר אחד בלבד ובמינימום מאמץ • צפו עכשיו במתכון
מתכון לפרגיות וירקות ברוטב פסטו
אם מתחשק לכם להשקיע בארוחת צהריים ומצד שני גם להיות בחופש מעבודה ומהכלים. המתכון הבא בדיוק בשבילכם! פרגיות וירקות בסיר אחד בלבד ובמינימום מאמץ • צפו עכשיו במתכון
מצרכים:
450 גרם סטייק פרגיות, ללא עור וללא עצמות, חתוכות לרצועות
2 כפות שמן זית
1/3 כוס עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות – לאחר שסופגים מהן את רוב השמן
450 גרם אספרגוס, הקצוות חתוכים (לא חובה)
1/4 כוס פסטו בזיליקום ביתי או קנוי
1 עגבניות כוס שרי, אדומות וצהובות, חצויות
מלח
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים את שמן הזית ואת רצועות הפרגיות, ומתבלים במלח בנדיבות.
2. מוסיפים למחבת מחצית מכמות העגבניות המיובשות הקצוצות, ומבשלים יחד במשך 5-10 דקות. מדי פעם מערבבים, עד שהעוף מבושל לגמרי. מוציאים לצלחת את רצועות העוף והעגבניות המיובשות – עם כמה שפחות שמן.
3. מוסיפים למחבת את האספרגוס או כל ירק אחר שמתאים לטעמכם, מתבלים במלח בנדיבות ומוסיפים את המחצית הנותרת של העגבניות המיובשות. מבשלים במשך 5-10 דקות, עד שהאספרגוס מתרכך. מוציאים את האספרגוס לצלחת הגשה.
4. מחזירים את העוף והעגבניות המיובשות בחזרה למחבת, מוסיפים את הפסטו, ומערבבים לציפוי מלא על אש בינונית-נמוכה במשך 1-2 דקות. מכבים את האש, מוסיפים למחבת את עגבניות השרי החצויות, מערבבים ומגישים מיד על מצע האספרגוס או כל ירק אהוב אחר שבחרתם.
=====================
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו