גם הילדים יאהבו: מתכון לארטיקים ביתיים מ-100% פרי לקיץ

גם הילדים יאהבו: מתכון לארטיקים ביתיים מ-100% פרי לקיץ

כשהמעלות ממשיכות לזנק והילדים בחופש, זה בדיוק הזמן לרענון בריא שאפשר להכין בקלות בבית מ100% פירות, כמה מקלות ובלנדר • צפו עכשיו במתכונים לארטיקים ותודו לנו אחר כך על הרענון הבריא

author-image
לאמץ בחום: ארטיקים מ-100% פרי שתענוג להכין
  קיץ מרענן ובריא (צילום: שלמור דיגטל)

כשהמעלות ממשיכות לזנק והילדים בחופש, זה בדיוק הזמן לרענון בריא שאפשר להכין בקלות בבית מ100% פירות, כמה מקלות ובלנדר. ורגע לפני שתתחילו לחתוך את הפירות-יש כמה טיפים שכדאי לכם לקרוא כדי לקבל ארטיקים לא פחות ממושלמים!

טיפים להכנת ארטיקים ביתיים:

1. השתמשו בפירות העונה ובפירות בשלים. הפירות שנראים לכם בשלים מדי ולא תמיד הכי יפים ומפתים – הם הפירות הטובים ביותר, בעלי הטעם החזק יותר והמתוק יותר. כך גם תצטרכו פחות להמתיק את התערובת.
2. קחו בחשבון שההקפאה מפחיתה את המתיקות – לכן על התערובת להיות מעט יותר מתוקה מהרצוי.
3. הקפאה – ניתן להשתמש בכל כלי. כוסות פלסטיק עם כפית כמקל, מכלי יוגורט ריקים, ומתקנים מיוחדים מפלסטיק או מסיליקון המיועדים לארטיקים.
4. הקפידו להשאיר מרווח קטן ולא למלא עד סוף הכלי, מכיוון שבהקפאה התערובת מתפשטת.
5. אם אתם לא משתמשים במתקן מיועד לארטיקים – הקפיאו את הארטיקים למשך כשעתיים, הוסיפו את המקלות, והחזירו למקפיא לעוד 4 שעות.

מתכון לארטיק בננה 

3 בננות
6 תמרים מזן מג'הול ללא חרצן
1.5 כוסות חלב שקדים
1 כף חמאת בוטנים
1 כף אבקת חלבון וניל

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים בבלנדר, טועמים – ומתקנים במידת הצורך
מוזגים לתבניות ומכניסים להקפאה ללילה.


ארטיק ענבים 
מתאים ל4-6 ארטיקים
3 כוסות ענבים שחורים
2 כפות צ'יה


אופן הכנה:

מערבבים את הענבים בבלנדר, מסננים את הקליפות במסננת דקה מוסיפים את הצ'יה ומערבבים היטב ביד.
שמים במקרר לשעה, מדי פעם מערבבים עד שמסמיך מעט
מוזגים לכוסות ומכניסים למקפיא
אחרי שעתיים מכניסים את המקלות ומחזירים לעוד 4 שעות במקפיא
שוטפים במים חמימים את הכוס כדי לשלוף את הארטיק בנוחות ובקלות


ארטיק שייק ירוק
מתאים ל4-6 ארטיקים
כוס קוביות פפאיה
2 נקטרינות חתוכות
2 בננות קלופות
כוס מיץ תפוזים
1 כוס עלי תרד בייבי
1 עלה קייל


אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים בבלנדר, טועמים – אם אוהבים יותר מתוק אפשר להוסיף 2 תמרים מג'הול.
מוזגים לכוסות ומכניסים למקפיא
אחרי שעתיים מכניסים את המקלות ומחזירים לעוד 4 שעות במקפיא
שוטפים במים חמימים את הכוס כדי לשלוף את הארטיק בנוחות ובקלות

קיץ מרענן ובריא!

==========

המתכונים באדיבות מותג הבלנדרים "נינג'ה"

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
2 תגובות - 1 דיונים מיין לפי
1
תודה! אבל מדוע ללא חרצנים? בחרצנים יש וויטמינים
הבונבון | 29-07-2017 16:52
הרצליה
רננה | 22-05-2019 21:00
כי זה דוחה