פחות מ20 דקות הכנה: מתכון לקציצות הודו מפתיעות

פחות מ20 דקות הכנה: מתכון לקציצות הודו מפתיעות

אין כמו לפתוח שבוע עם ארוחה בריאה ומהירה. אז קחו לכם 20 דקות ונסו את הקציצות הכי בריאות וטעימות שישדרגו כל תוספת • צפו עכשיו במתכון

פחות מ20 דקות הכנה: המתכון ששווה לנסות בבית
  (צילום: www.tosimplyinspire.com)

מתכון לקציצות הודו מפתיעות

אין כמו לפתוח שבוע עם ארוחה בריאה ומהירה. אז קחו לכם 20 דקות ונסו את הקציצות הכי בריאות וטעימות שישדרגו כל תוספת

מצרכים:
500 גרם בשר הודו או עוף טחון
2 זוקיני / קישואים בינוניים
2 ענפי בצל ירוק, פרוס
4 כפות כוסברה קצוצה
3 שיני שום, כתושות
1/2 כפית פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. מגרדים דק את הזוקיני / קישואים מעבירים למגבת נקייה וסוחטים היטב מנוזלים.

3. בקערה גדולה, מערבבים יחד את ההודו / עוף הטחון, הזוקיני / קישואים, הבצל הירוק, הכוסברה, השום, מלח ופלפל שחור, עד לקבלת עיסה אחידה.

4. משמנים תבנית אפייה בשמן זית, יוצרים כדורים קטנים מהעיסה, ומסדרים בתבנית ברווחים שווים.

5. אופים בתנור שחומם מראש במשך 20-25 דקות, עד שהכדורים מקבלים גוון זהוב-שחום קל. מעלים את התבנית למדף העליון בתנור, ואופים במשך 2-3 דקות נוספות, להשחמה טובה.

בתאבון!

==============

מקור

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו