מייד אין סין: מתכון לקציצות טבעוניות שמתאימות לכל ארוחה

ידוע שסינים מצליחים לתת לנו הרבה פתרונות קלים ומהירים, אז אם אתם מתלבטים מה להכין לארוחת צהריים קציצות 'פו יונג' הישר מסין הן ללא ספק הפתרון בשבילכם שיכול לעבוד מצוין גם בערב או בכל ארוחה אחרת

10 דקות הכנה: התוספת שמומלץ לשלב בכל ארוחה

מתכון לקציצות 'פו יונג'

ידוע שסינים מצליחים לתת לנו הרבה פתרונות קלים ומהירים, אז אם אתם מתלבטים מה להכין לארוחת צהריים קציצות 'פו יונג' הישר מסין, הן ללא ספק הפתרון המושלם בשבילכם- שיכול לעבוד מצוין גם בערב או בכל ארוחה אחרת

מצרכים:

8 ביצים
1 כוס בצל קצוץ
1 כוס נבטי שעועית
1/2 כוס סלרי קצוץ
1/2 כוס פטריות קצוצות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
1 כף רוטב סויה
8 כפיות שמן שומשום

אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, מוסיפים את כל הירקות ואת רוטב הסויה ומערבבים לתערובת אחידה.

2. במחבת על אש בינונית מחממים 1 כפית שמן שומשום ומוסיפים כחצי כוס מתערובת הביצים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה טובה. הופכים פעם או פעמיים, לפי הצורך.

3. חוזרים על הפעולה שבסעיף 2 עם יתר שמן השומשום ותערובת הביצים. מגישים את הקציצות חמות לצד אורז לבן, סלט או כל תוספת אהובה אחרת.

בתאבון! 

============

מקור

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

תגובה 1
הצג את כל התגובות