טוויסט לשולחן שבת: מתכון לכרובית בתנור עם ממרח פלפלים

אנחנו כבר מתחילים להריח את יום שישי ואת הבישולים שאיתו ולכן אפילו כבר דאגנו למצוא את התוספת המושלמת לשולחן השבת הקרוב • צפו עכשיו במתכון לכרובית בתנור

קל וטעים: התוספת ששווה לכם לאמץ בשבת הקרובה
  (צילום: www.purewow.com)

מתכון לכרובית בתנור עם ממרח פלפלים

אנחנו כבר מתחילים להריח את יום שישי ואת הבישולים שאיתו ולכן אפילו כבר דאגנו למצוא את התוספת המושלמת לשולחן השבת הקרוב

מצרכים:
1 כרובית שלמה גדולה
6 כפות שמן זית
3 כפות חרדל חלק
1 כף דבש
מלח גס ופלפל שחור גרוס
לממרח:
2 גמבות, קלויות
6 שיני שום
1 כף מיונז
1 כף רסק עגבניות
1 כפית סוכר
מלח

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות.

2. מניחים את הכרובית שלמה או מפורקת (לבחירתכם) במרכז תבנית אפייה, מזלפים מעליה שמן זית, מצפים את הכרובים בחרדל ודבש ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

3. מכניסים לתנור לאפייה של כ-30 דקות, עד שהכרובית מקבלת גוון זהוב-שחום יפה.

הכנת ממרח הפלפלים:

4. לאחר קליית הפלפלים בתנור או על הגז, סופגים מהם את הנוזלים ומעבירים למעבד מזון יחד עם שאר מרכיבי הממרח, וטוחנים עד למחית חלקה.

5. מורחים בצורה יפה שורות של ממרח הפלפלים על צלחת הגשה שטוחה ומניחים מעל את הכרובית בשלמותה או מגישים את הממרח לצד הכרובית

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

תגובה 1
הצג את כל התגובות